Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vica Kerekes se vrací na Primu

14. 01. 2018 | Úspěšní lidé
Naposledy se Vica objevila po boku Michala Dlouhého v seriálu Kapitán Exner. Nyní se půvabná zrzka předvede v novém seriálu 1890, který vysílá TV Prima. Herečka Vica Kerekes má na svém kontě množství filmů, v nichž předvádí své bujné vnady. Tentokrát sice neodhalí své sexy křivky, ale o scénky s jejím seriálovým mužem v posteli a něžné polibky nouze nebude.

 Vica v seriálu hraje manželku Stanislava Majera. Je to žena od rány, jen tak něčeho se nezalekne, je to matka tří dětí, z nichž nejstarší syn zůstal po překonání obrny postižený. Její muž to těžko prožívá, takže péče o postiženého chlapce zůstává především na jejích bedrech. Přesto se nelituje.

Vica Kerekes se vrací na PrimuA nezdá se, že by ztrácela energii. Maria je vášnivá ženská, ráda se směje, hodně a nahlas, miluje tanec, zábavu – a to vše dělá na sto procent. A když se rozzlobí, tak křičí a tříská talíři – na sto dvacet procent. Její manžel se kvůli ní na Slovensko přistěhoval z Čech, jsou spolu dlouho, mnohým si spolu prošli a jsou sehraná dvojka, i když se občas pořádně pohádají.

„Moje postava, když cítí potřebu emocionální, či dokonce fyzicky zaútočit, tak to udělá. Ale jinak je to velmi chytrá žena. Se Stanislavem Majerem, který ztvárňuje mého seriálového manžela, jsme spolu natáčeli už v Česku. Žertem říká, že si mě teď vyprosil,“ směje se Vica. Stanislav Majer a Filip Kaňkovský jsou jediní dva čeští herci, kteří se v seriálu objeví. Jak na natáčení se slovenskými kolegy vzpomíná Stanislav Majer?


„Bylo to naprosto skvělé!  Když mi režisér Peter Begányi nabízel roli, pozval mne na oběd, povídali jsme si chviličku, ale hned bylo jasné, že si budeme rozumět. A to se taky při natáčení potvrdilo. A pokud jde o herce, tak ti jsou pro mne úplné zjevení. Janko Koleník, Maťo Nahálka a Milan Ondrík! Bylo velmi zábavné je sledovat při práci. Fakt. Miluju je! A to nemluvím o perfektně připraveném a profesionálním štábu. Taky nemohu zapomenout na nejhodnějšího kameramana na světě – Norberta Hudce. Zkrátka bylo to výjimečné natáčení a jsem vděčný, že jsem u toho mohl být,“ vzpomíná herec.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !