Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taneční show pro ženy v podání slavných Chippendales

19. 09. 2008 | Kultura
CHIPPENDALES, nejslavnější pánská revue, se po více než roce od jejich beznadějně vyprodaného vystoupení v pražském Divadle Hybernia vrátí na česká jeviště!

Čtěte také:
Rozhovor s Kevinem Cornellem, sexy mužem Chippendales


Elektrizující představení, kterým tento soubor každoročně přivádí k šílenství statisíce žen po  celém světě, bude k vidění 9.října  opět v Divadle Hybernia v Praze a 3. listopadu v brněnském Boby Centru.

Chippendales jsou dnes bezesporu nejvyhledávanější produkcí pro ženy, která nemá pro profesionalitu a sex appeal jejích protagonistů v oblasti zábavního průmyslu obdoby. Výtečná choreografie Chippendales, smyslná hudba, k dokonalosti vypracovaná mužská těla a velmi atraktivní tváře…to vše bezchybně zakomponované do hypnotizující taneční a erotické show Chippendales, která neopomíjí jediný aspekt prvotřídní zábavy tohoto druhu a od první minuty útočí na všechny smysly přítomných dam.

ChippendalesChippendales














Pro řadu žen představují sexy členové souboru Chippendales, kteří toho večera tančí výhradně pro ně, zosobnění jejich fantazií. Dalším dodávají pocit výjimečnosti a jiným jednoduše nabízí skvělou zábavu, která jim zaručeně alespoň pro daný večer dá zapomenout na každodenní povinnosti či stres.

Ačkoliv do dnešního dne soubor Chippendales absolvoval na čtyřech kontinentech a ve více než 200 zemích již na neuvěřitelných 40 000 představení, jeho popularita nadále vzrůstá a neutuchající zájem o jejich show si už mimojiné vyžádal také zřízení „vlastní scény“ a divadla Chippendales v Las Vegas (Nevada), kde vystupují šest dní v týdnu po celý rok!

ChippendalesSvůj záměr, učinit z představení pro každou divačku velkolepou podívanou s neopakovatelným zážitkem, naplňují Chippendales vždy bezezbytku…

A nutno dodat, že dámy jim oplácí stejnou měrou. Od samotného začátku provází každé vystoupení skupiny hlasité nadšení publika, které se s každou další minutou a dalším „přídělem“ testosteronu stupňuje, aby v samotném závěru explodovalo ve frenetický aplaus.

Ačkoliv si Chippendales dávají za cíl uspokojit i to nejnáročnější dámské publikum a mnohem více než na striptýzu je jejich představení postavené na tanci a stále populárnější burleskní zábavě, není jeho program určen ženám prudérním, nýbrž dámám liberálním, extravagantním a všem těm, které se umí a chtějí dobře bavit!

„THE ULTIMATE LADIES NIGHT OUT“


CHIPPENDALES:
9.10.    PRAHA    Divadlo Hybernia
3.11.    BRNO      Boby Centrum  (termín přesunut z plánovaného 8.10.)

Vstupenky na taneční show Chippendales jsou v dostání v distribuční síti  Ticketpro.


Více informací o taneční show Chippendales se dozvíte také na www.innervisions.cz nebo na oficiální webové stránce Chippendales.



ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsou to fakt sexy chlapi,videt je je zayitek na cely zivotSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj holky, byla jsem na nich minulý rok a byla to bomba. Doporučuji lístky v předních řadách, protože hodně komunikují s publikem a můžete si na ně i šáhnoutSmajlík. Letos mám lístek do první řady a tak se nemůžu dočkat....
Obrázek uživatelky
profil
lístky jsou docela drahé, ale asi to stojí za to. docela ráda bych jela mrknout na hezké klukySmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já jsem na nich byla minulý rok,vyhrála jsem 2 lístky tak jmse tam šli s kamarádkou a byla to prostě bomba.Pobíhaly po divadle a jeden si sednul vedle mě,krásně voněl a ty svaly.V jednu chvíly jsem ani nevnímala okolí.Holky určitě na to běžte jen tak na ten zážitek nezapomenete**4*
Obrázek uživatelky
profil
tyhle mladíky každej moc chválí.. asi budu muset zaběhnout někam na brigádu a pak se jen kochat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles