Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na valentýnská přání z lásky - Valentýnky

8. 02. 2012 | Svátky
Den sv. Valentýna je příležitostí, jak potěšit vaši drahou polovičku. Způsobů, jak vyjádřit lásku, je mnoho, tím nejjednodušším je poslat Valentýnské přáníčko. Tradice valentýnských přání vychází z legendy o sv. Valentýnovi, knězi, který tajně oddával mladé dvojice.

Sv. Valentýn byl knězem za vlády císaře Claudia II., vládce Říma. Claudius chtěl být nejmocnějším panovníkem, tak si budoval silnou armádu. Zakazoval svým vojákům, aby se zasnubovali a poté ženili, protože se bál, že zůstanou doma u rodiny a nepůjdou do boje. Valentýn nerespektoval císařův zákaz a dál tajně oddával mladé zamilované páry. Byl zatčen, uvězněn a 14. února popraven. Podle této legendy vznikl romantický svátek sv. Valentýn. Svátek všech zamilovaných se pomalinku blíží. Způsobů, jak vyjádřit lásku, je mnoho. Malým dárečkem, Valentýnským přáníčkem dáváte najevo svou lásku a náklonnost. Je více možností, jak poslat valentýnské přáníčko, záleží jen na vás, které si vyberete.

Klasika - papírové Valentýnky

Papírové pohlednice jsou klasická přáníčka k různým příležitostem. Také valentýnská přáníčka, která koupíte v papírnictví s krásnými romantickými obrázky, srdíčky a různými motivy, jsou velice oblíbená. Také si můžete vytvořit svoji vlastní papírovou pohlednici, která určitě vaši drahou polovičku potěší.

Láskou odhalíš ztracený svět.
Láskou je provoněn nevinný květ.
Láskou mou buď, prosím, navždy.
Láskou se pro tebe trápím den každý.


Elektronické pohlednice - Valentýnka po síti

V dnešní době jsou módním trendem elektronické pohlednice, které fungují v prostředí internetu, umožní vám posílání pohlednic a krásných přáníček jak na e-mailovou adresu, tak i v podobě obrázkové SMS. Na internetu je velké množství portálů, s širokým výběrem elektronických pohlednic a přáníček s tipy a texty k Valentýnovi.

O lásce mluví ten, kdo ji cítí.
O lásce říká se, že je jak kvítí.
Na lásce nejkrásnější je, když jsou dva.
Na lásce miluji slova Tvá.

SMS Valentýnky

Dalším moderním způsobem je zasílání Valentýnek jako SMS přání prostřednictvím mobilního telefonu. Odesílání SMS přání je u nás nejrozšířenější.Tipy a texty SMS přání můžete najít na internetu na různých portálech.

K svátečku všech zamilovaných i já malé přání mám, ať máme hodně dnů krásných a nic nechybí nám. Krásného Valentýna Ti přeje …Vaše jméno

Vím, že tady nejsem sám, Valentýnku posílám, jsem jen Tvůj a Ty zas má a to je věc příjemná! Krásného Valentýna Ti přeje …Vaše jméno

Existuje také spousta způsobů, jak si vytvořit vlastní přání na internetu přes různé online aplikace nebo vytváření přání v některých z obrázkových editorů. K hezkému přáníčku si můžete vytvořit také originální text, fantazii se meze nekladou.

Krásného Valentýna Vám přeje  


Marta - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji děvčata.
Obrázek uživatelky
profil
neslavím, pokud mám někoho ráda, vzpomenu si na něj v průběhu roku častěji a nejen o Valentýna
Obrázek uživatelky
profil
Na tento amerikanizovaný svátek jsem alergická Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
také neslavíme
Obrázek uživatelky
profil
my taky valentýna neslavíme
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles