Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - 4. díl - 15. 11. 2021

15. 11. 2021 | Televizní tipy
Eva se málo hýbe a věnuje se výhradně dětem, což je jistým stereotypem, který k přejídání přímo svádí. Navíc miluje sladké. Ovšem její boj s přebytečnými kily i cesta za štíhlým a zdravým tělem by mohla být motivací i pro další ženy, které po porodu a v domácím zápřahu zkrátka bojují o každý kilogram. Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 15. listopadu ve 21.35 na televizi Prima.

Cesta za novým životem a novou postavou Evě právě začíná, ale dříve, než začne hubnout, musí projít řadou vyšetření. Na to, aby hubla zdravě, bude po celých osm měsíců se svým týmem dohlížet přední česká obezitoložka, lékařka s více než dvacetiletou praxí v diabetologii a obezitologii, jejíž specializací je také nutriční poradenství a psychologie obézních, a která i díky tomu, že sama dokázala zhubnout přes 30 kg, se dokáže do kůže svých pacientů dokonale vcítit – lékařka Dita Pichlerová.

Tlouštíci - 4. díl - 15. 11. 2021Problémem se zdá být to, že Eva je na mateřské dovolené, a to se člověk stravuje jinak než v pracovním procesu. Aby bylo jasno, kde se stala chyba, je potřeba sepsat jídelníček a na týdenní souhrn se podívá výživová poradkyně, paní doktorka Karolína Hlavatá. Kde je zakopán pes? Stravuje se Eva hodně, nebo její tělo trpí výživovou chudobou, a proto přibírá – z nevhodně zvolených potravin, které přidají jen prázdné kalorie?

Hlavním úkolem bude pro Evu kromě dodržování jídelníčku především zvýšit pohybovou zátěž. Než bude tělo správně připraveno, postačí bohatě pravidelná chůze. Přesně to je základem, který by měl zvládnout každý, kdo se chce rozpohybovat. Povede se Evě zamilovat si pohyb a překonat sebe sama?

Eva pije hodně sladkých nápojů. Podaří se jí vynechat je ze svého jídelníčku? Čekají nás propady a zklamání, nebo si Eva půjde za svou vysněnou váhou, zdravým tělem a postavou?

Eva se do pohybu pustila s maximálním nasazením. A když manžel po pohybu tak toužil, proč ho taky nezapojit? Po takovém úsilí musí od Dity Pichlerové přijít určitě jen samá chvála. Právě pohyb je jedním z důležitých faktorů zdravého hubnutí, a jakmile se nepovede najít v sobě lásku k němu, je tu problém. Eva se naštěstí snaží a ví, že každým krokem míří ke své vysněné zdravé postavě.
Na pomoc přijde také plastická chirurgie. Blíží se finále a je čas na to skoncovat s negativní minulostí a z té pozitivní se poučit a vzít si zpět svůj život. Zabojuje o něj Eva? A co na to MUDr. Dita Pichlerová a další odborníci?

Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 15. 11. 2021 ve 21.30 na televizi Prima.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles