Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

To byl můj první boží pokrm

21. 12. 2022 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Ahojte všichni,

jmenuji se Rony a přišel jsem vám něco málo o sobě povědět.

Začátky jsem neměl lehké. Narodil jsem se, nikdo neví kdy a kde. První měsíce svého života jsem trávil v Korni, v obci na severozápadním Slovensku v Žilinském kraji a okrese Čadca. Prostě jsem se tam vyskytl už jako štěně. Našli mě, jak se toulám vyhublý a vystrašený mezi romskými osadami. Všude byla špína a nepořádek a já se už jako malé štěně musel živit sám, proto nebylo divu, že mi po odchycení začali říkat „Šmudlíku“. Byl jsem vyhublý a nevěděl, co je doma.
Má současná panička v té době zažívala krušné chvíle. Přišla o stařičkého pejska, když mu bylo šestnáct let. Neuměla se smířit se ztrátou milovaného mazlíčka, a tak si pořídila mě. Vlastně mi tím asi zachránila život.

To jsem já - ŠmudlíkKdyž jsem k ní přijel, sotva jsem se držel na nohách. Vážil jsem 4,6 kg a všeho jsem se bál. Tvrdili, že jsem kříženec špice, můj kožich byl ale řídký a moc jsem tohoto krásného psa nepřipomínal. Dostal jsem nové jméno, takové víc psí, začali mi říkat Rony. Byla to láska na první pohled, i když jsem zdaleka nevypadal tak, jako dnes. S pomocí mé nové rodiny jsem zesílil a můj kožich je dnes hustý, lesklý a odolá i zimnímu počasí. Mám sice doma kožíšky a svetry, ty ale zatím nenosím. Není třeba.

Panička hned zpočátku zjistila, že granule, které milovali její předchozí psí miláčci, mi nejdou pod nos, vlastně pod čumáček. Nabízejte je někomu, pro koho byla jedinou psí restaurací až dosud popelnice! A tak mi začala kupovat psí konzervy a paštiky, doplňovala je nejrůznějšími pamlsky, jen aby mi zajistila vše, co potřebuji. Miluji psí masíčka, různé kostičky apod.

Pak jsme ale objevili produktovou řadu GRUB BARF. Krmivo je vyrobeno u nás v České republice, pochází z krásného prostředí Karslštejnska – Řevnic u Prahy. Skleničky těch dobrot jsou v praktickém balení 220 ml. Jsou proto vhodné i pro menší pejsky a kočky, kterým by se větší konzervy a paštiky mohly po otevření zkazit.  I po otevření vydrží v chladu tři dny. Vyzkoušel jsem už
    • Jehněčí ve vlastní šťávě (To byl můj první boží pokrm od výrobce ŽRASO s. r. o.) Vonělo to tak krásně, že jsem zpočátku měl strach, aby mi to někdo nesnědl. A jak úžasně to chutnalo!
    • Psí a kočičí tlačenku
    • Masovou paštiku
    • Kachní maso ve vlastní šťávě
    • A, světe, div se, oni mi připravili i Vánočního kapra se salátem! To proto, že jsou ty Vánoce.
vánoční kapr se salátem


Vánoční kapr se salátem je určen primárně pro psy. Myslím, že by chutnal i kočkám, ale já se s nimi dělit rozhodně nebudu. Je to vlastně kapřík z českých rybníků a řek, který je obohacen o zeleninu, jakýsi bramborový sváteční salát. Já mám ryby moc rád. Na trhu je sice nepřeberné množství mořských ryb určených pro výrobu pokrmů pro nás domácí zvířata, většina z nich je ale mražená mnoho let a nemá v sobě již téměř žádné živiny.


Toj jsem já - RONYA že se o mě tak pěkně starali a krmili mě tím nejlepším, dnes vážím 9,6 kg. Konečně vypadám jako pořádný pes. Mám kožich opravdu hustý, krásně zbarvený. Když rostly ještě houby, moc rád jsem svou novou a teď už trvalou rodinu doprovázel do lesa. Baštil jsem borůvky z keříčku, to je také tak trochu raw strava z přírody, která nám prospívá. Ujdu i pořádné kopce. Jsem mladý a mám to nejlepší krmivo, které mi mohli připravit. Krmivo BARF pro psy a kočky totiž obsahuje pouze čerstvé, nejčastěji tepelně neupravené raw ingredience té nejvyšší kvality. Syrová strava pro psy a kočky je plná bioaktivních vitamínů, enzymů a minerálů, které nás mazlíčky navrací k naší přirozenosti.

Česká firma Žraso při složení krmiva pro psy a kočky dbá na tyto aspekty a připravuje stravu v jedinečném složení. Nyní jsem slyšel také o výrobku GRUB BARF Srnčí maso, na které mám také políčeno. Jsou to totiž taková meníčka pro nás čtyřnohé miláčky, po kterých dobře trávíme, nemáme na ně potravinové alergie (jako většinou na jiné průmyslově vyráběné výrobky) a prospívají i těm z nás, kteří mají problémy s pohybovou soustavou, onemocněním kloubů a kostí a problémy se srstí.

Teď už jsem spokojený pašák, haf.


Výrobky GRUB BARF lze zakoupit v prodejnách sítí Happy ZOO, Zvěrokruh, Archa Řevnice, Easy BARF, Krmím masem a dále na e-shopech www.grub-barf.cz, www.superzoo.cz, www.rohlik.cz, www.kosik.cz nebo www.mall.cz.



Za mě vám přeji dobrou chuť.


GRUB BARF





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !