Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční snění u herců z Krejzových

29. 12. 2018 | Televizní tipy
Vánoce jsou nejoblíbenější svátky v roce, a jak je prožívají hvězdy seriálu Krejzovi? Tradičně, v kruhu těch nejbližších, a hlavně bez práce. Jak to u nich doma na Štědrý den vypadá, se pochlubili Markéta Plánková, Ivana Korolová, Kristýna Kociánová, Michal Novotný i Oldřich Navrátil, který se v roli Jana Krejzy poprvé na obrazovce objeví už 15. ledna.

Oldřich Navrátil coby nová hlava rodiny Krejzových po Václavu Postráneckém, seriálový Jan Krejza, má vánoční svátky rád a chce je prožívat hlavně v klidu. „Miluju pohodu, klid, dobré jídlo, není žádná práce, všechno zvolní, to je na Vánocích to nejkrásnější.“ S dárky už to má herec trochu složitější. Raději je dává, než dostává. „Užívám si radost toho obdarovaného.“

Vánoční snění u herců z KrejzovýchTo seriálová dcera Bára – Markéta Plánková – do vánočních příprav zapojuje celou rodinu. „Ráno s dcerami zdobím stromeček a manžel Daniel chystá výbornou štědrovečerní polévku.“ Když je vše přichystané, v klidu a s očekáváním usednou k prostřenému stolu. „Večer se krásně ustrojíme a po večeři hrajeme koledy. Nesmí chybět cukroví, které peču, rohlíčky, linecké slepované, dortíčky s čokoládou, pusinky, kokosky, perníčky. Bože můj, to zase pěkně přiberu, ale co, jsou přece Vánoce!“ dodává herečka s úsměvem.

Michal Novotný zatím vlastní děti němá, takže rád tráví svátky s rodiči a bratrem. „Jako každý rok se snažím být v klidu a s rodinou. K večeři si dáme kapra i řízek, na sladké moc nejsem, takže s cukrovím nejsem velký kamarád. Taky navštěvujeme rodinu a přátele a v klidu si užívám volna, které mám.“

Jedinou výjimkou z Krejzovic seriálu je Kristýna Kociánová coby ambiciózní moderátorka Sabina. Ta Štědrý den prožije mimo domov. „Co druhý rok jezdíme s rodiči a sestrou na hory, letos padla řada na Alpy, takže zažijeme rakouskou vánoční hostinu. Každým rokem se rozrůstáme, letos jedeme i s neteří, které je rok a půl. Odjíždíme už 21. prosince a necháme se hýčkat – všichni se o nás budou starat.

Vždy vozím s sebou cukroví, které napeču, a jako dárek máme ty hory. Příští rok se zase sejdeme u rodičů a zažijeme ty typické Vánoce,“ prozrazuje Kristýna, která všem přeje klidné a krásné Vánoce. K přání se přidává i Danka Krejzová v podání Ivany Korolové a ta nejraději tráví svátky doma u rodiny v Pardubicích. „Vracím se do dětských let, obejdeme všechny tety, babičku s dědou a rozdáváme si dárky.

Kdysi jsme se snažili dodržet tradici v podobě kapra k večeři, ale nikdo ho nechtěl zabít, tak se pouštěl zpátky do vody. Pak jsem zjistila, že se to nemá, takže od té doby už to neděláme. Jíme lososa, cukroví, které peču, a se všemi si dopřáváme pohodu a taky nějakou tu skleničku,“ prozrazuje herečka, jak tráví svátky a dodává, že už se na diváky těší v lednu, kdy se Krejzovi opět vrátí na obrazovku.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vánoční snění u herců z Krejzových:

Vánoční snění u herců z Krejzových
Vánoční snění u herců z Krejzových
Vánoční snění u herců z Krejzových
Vánoční snění u herců z Krejzových
Vánoční snění u herců z Krejzových
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles