8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarský smetanový tokáň

fotka Maďarský smetanový tokáň
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Maďarský smetanový tokáň:

1 kg vepř. kýty  | 1 lžička sladké papriky  | 200 ml zakys. smetany  | 1 lžička soli  | 3 lžíce oleje  | 200 g hrášku mraženého  | 150 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Maďarský smetanový tokáň:

Maso pokrájíme na asi 1 cm široké nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno.

Pokrájenou cibulku osmahneme na oleji, pak přidáme maso, osmahneme a zaprášíme paprikou, podle chuti osolíme. Restujeme ještě asi minutku. Podlijeme vínem, přiklopíme pokličkou a stáhneme teplotu. Dusíme doměkka asi 45 minut. Maso občas promícháme. K masu přdáme smetanu a hrášek a ještě provaříme.

Maďarský smetanový tokán podáváme s rýží, těstovinami či knedlíkem.


Fotky receptu Maďarský smetanový tokáň:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarský smetanový tokáň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !