Použité suroviny receptu Pomazánka z vepřové šunky Michala Nikodéma:
200 g libové vepřové šunky
| 80 g rostlinného tuku Flora original
| 170 g Rama Cre`me Bonjour
| Sůl, pepř dle chuti
| jablko
| Vlašský ořech
| Bylinka na ozdobu
Postup přípravy receptu Pomazánka z vepřové šunky Michala Nikodéma:
Rostlinný tuk, pomazánkový krém Rama Cre`me Bonjour a šunku důkladně rozmixujeme pomocí kuchyňského robota tak, že vznikne hladká pomazánka, kterou dochutíme solí a pepřem (není nutné). Pomazánku namažeme na
kolečka z celozrnné bagetky a ozdobíme na nudličky nakrájenými jablky (se slupkou), čtvrtkou ořechu a bylinkou.
Autor: Michal Nikodém, šéfkuchař školy vaření Ola Kala
Fotky receptu Pomazánka z vepřové šunky Michala Nikodéma:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!