8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba v soli

fotka Ryba v soli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Ryba v soli:

1 ks ryby o hmotnosti cca 1,2 kg  | 2 kg sůl  | 4 ks vejce  | 100 g hladká mouka  | hrst čerstvá petrželová nať  | hrst čerstvá bazalka  |  pepř

Postup přípravy receptu Ryba v soli:

Vykuchanou rybu - nejvhodnější je pražma nebo okoun, očistěte. Uvnitř osolte a vyplňte čerstvými bylinkami.


Oddělte z vajec bílky a ušlehejte je na tuhý sníh. Ten smíchejte se solí a moukou. Obalte rybu solnou hmotou tak, aby vrstva byla silná nejméně 3 cm. Nechte chvíli oschnout. Potom pečte rybu v solné krustě v rozehřáté troubě při 230 C asi 45 minut.



Příloha: vařené brambory nebo bílý chléb




Náš typ: Kromě petrželky a bazalky můžete do ryby dát i kerbelík, fenykl nebo rozmarýn.


Fotky receptu Ryba v soli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba v soli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !