Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká psí garderoba

25. 02. 2021 | Zvířátka

Ben je můj stařičký psí kamarád. Vždyť už bude mít v květnu šestnáct let! Stále mu to ale chodí a je zdráv. Nikdy jsem neholdovala psím oblečkům a navlékání psů do nejrůznějších šatiček. Jak ale šel čas a já se s Benem účastnila výletů do přírody, pořídila jsem mu nejdřív pláštěnku. Promočený pes by mohl prochladnout a onemocnět.

Jak Ben postupně přecházel z juniorského věku do seniorského, uvědomila jsem si, že pes potřebuje také v zimě zahřát. Mnoho pejsků trpí na prochladlou páteř. A ti panelákoví, jako je můj Ben, dvojnásob. A tak jsem mu pořídila jeho první vestu. V popisu psali, že má zahřát a zabránit prochladnutí. Když vestička přišla, byla jsem částečně zklamaná. Benovi sice náramně slušela, odpovídala mu i velikostně, byla ale tenoulinká jako silonka. A tak Ben začal nosit vestičku spíše jako módní doplněk, než jako praktický kousek splňující účel, pro který byl zakoupen.

Velká psí garderobaČasem jsem s příchodem zimy opět přemýšlela o koupi pořádné bundičky, vesty nebo i svetru, který Bena zahřeje. Když jsem ale navštívila kamennou prodejnu, kde si člověk sice může zboží prohlédnout a vyzkoušet, zjistila jsem propastný rozdíl mezi cenou tam a na e-shopu. Tak bohatá, abych kupovala předražené zboží, nejsem. Proto následovala další objednávka přes e-shop. Tentokrát to byla bundička s kožešinkou zakoupená z Číny, která už na fotografii splňovala kýžený požadavek zahřát. Zaplatila jsem a čekala na ni obvyklý měsíc. Až pak mi e-shop sdělil, že bundička v požadované velikosti už na skladě není a mně budou vráceny peníze. A tak jsem ihned, nečekala jsem ani na vrácení peněz, zakoupila podobnou z českého e-shopu. Cena byla přijatelná, rozhodně poloviční proti ceně v kamenné prodejně. Jenže i nyní mi provozovatelé sdělili, že bundička už není.

Pohrávala jsem si s myšlenkou nakoupit přece jenom v kamenném obchůdku poblíž mého domova. Mezitím ale cena vybrané bundičky tam opět stoupla.

Pak jsem ale potkala známou, šikovnou paní, která ráda plete a háčkuje. Nabídla se, že Benovi uplete teplý svetr. Dohodly jsme se na ceně, změřily důležité rozměry a já čekala. Paní se neozývala a já narazila na internetu na teplou psí mikinu v akční ceně. Ben stále chodil nahatý nebo ve frajerské policejní vestě, a tak jsem mikinu zakoupila.

Několik dní poté mi přišly místo peněz ze dvou e-shopů obě teplé psí bundičky. Provozovatel udělal chybu, bundy na skladě měl, a tak mi místo peněz zaslali rovnou zboží. Sláva, Ben už nemrzl. Dvě bundičky byly sice dost, pořád ale lepší, než žádná.

Den nato přišla mikina. „Soudruzi ale někde udělali chybu“ a mně dorazila místo mikiny XXXL mikinka XL. Tak jsem místo mikiny na svého psa měla mikinu pro křečka. Reklamovat se ji nevyplatilo, poštovné by bylo dražší, než samotné zboží. A tak mi zůstala i krásná mikina na malého pejska. Známí si od této chvíle ze mě tropí legraci, že až jednou Ben nebude, pořídím si jorkšíra. No a nakonec se mi ozvala známá s nádherným, dvojitě pleteným svetrem. Ten mu sedne nejlépe.

Dnes má můj elegán doma velkou psí garderobu. Doufám, že se dožije nejméně dvaceti let a pořádně si bundiček, vestiček, pláštěnek a svetříčků užije. Jen si tak říkám, že kdybych rovnou koupila zboží v kamenné prodejně, ono předražené, ale padnoucí, byla bych na tom téměř stejně.  A bez nervů!


Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Velká psí garderoba:

Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
Velká psí garderoba
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

Pěkné vyprávění o oblečcích pro Beníka. Beníku, drž seSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles