8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodní stoly od Little Tikes jsou letní nezbytností

7. 08. 2023 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-










Prázdniny jsou obdobím nikdy nekončící zábavy a vodní hračky jsou pro horké letní dny jako stvořené. Obzvláště oblíbené jsou vodní stoly, u kterých si děti vydrží hrát opravdu dlouhou dobu. Jsou totiž nejen zábavné, ale zároveň poskytují i poučení o fyzikálních zákonech, které si hravou formou mohou děti vyzkoušet.

Vodní stůl Pirátská loďVodní stůl Pirátská loď


U zábavného vodního stolu Pirátská loď si děti užijí kreativní a aktivní hru. Při dovádění s vodním stolem mohou pomocí vodního děla vytvářet různé proudy a hrát si na skutečné a ničím neohrožené piráty. Součástí jsou také dvě legrační figurky a stříkací žralok, které umocní celý zážitek ze hry. Můžete si být jistí, že se děti s Pirátskou lodí zabaví na celý den. Stožár umístěný uprostřed funguje jako vodní fontána, která chrlí vodu. Rozproudit vodu můžete pomocí pumpy nebo jednoduše nalitím vody do různých částí fontány. Vodní stůl je vhodný pro všechny piráty a pirátky ve věku od 2 do 6 let.


Vodní stůl Pirátská loď

Vodní stůl Továrna na vodotrysky


Hlavním a nejdůležitějším prvkem celé Továrny jsou trubičky a spojovací součástky, které děti zavedou do světa vědy a techniky. Vodní pumpy slouží k naplnění hlavní věže vodou. Z té pak voda proudí do trubiček a kohoutků s vodotrysky. Vodu můžete nasměrovat do jakékoliv ze tří trubiček, které jsou zakončeny vodotryskem. Zároveň je můžete různě přeskládat a kombinovat s kohoutky, což dětem poskytne spoustu možností vodních toků, které mohou zkoumat či porovnávat. Pokud u svých pokusů vydrží nějakou chvíli, čeká na ně zábavný objev – při zvyšování hladiny vody se na hlavní části stolu objeví tajemná vylisovaná postavička! Součástí vodního stolu Továrna na vodotrysky jsou také vyměnitelné trubičky a tři doplňky – lodičky, pohárek na vodu a trychtýř.


Vodní stůl Pirátská loď

Vodní stůl Jezírko se zvířátky


Vodní stůl Jezírko se zvířátky je plný překvapení, která jen čekají na to, až je malí výzkumníci objeví! Pomocí přiložené konvičky mohou děti nalít do stromu vodu a sledovat, jak roste a vykvétá magická květina, což je jen jedno z mnoha kouzelných překvapení. Vodní stůl Jezírko se zvířátky má 4 různá patra a nabízí 5 hracích míst. Do hry se tak může zapojit více dětí zároveň a mohou spolu sdílet své objevy a společně si pomáhat se zkoumáním. Stůl nabízí pět hlavních aktivit, kromě kvetoucí květiny je v něm k nalezení také žabí fontánka, točící se želvy, plavací kačenky a rybička. Celkem ve vodním stole najdete 10 různých doplňků a zvířátek, ke kterým si děti mohou vymýšlet různé příběhy či aktivity.


Vodní stůl Pirátská loďVodní stůl Fun zone Vodní bitva


S Vodním stolem Fun zone Vodní bitva na děti čeká řada výzev a soutěží, které rozproudí každou oslavu a setkání s kamarády! Zúčastnění se mohou těšit na vodní bitvu, při které hráč usiluje o potopení protivníkových lodí, roztáčení cílů, plnění nádob a stříkání vodou jeden na druhého! Každé dítě má svou vlastní vodní stříkací pistolku, kterou může ke hře využít. Hra s vodním stolem Fun zone nabízí různé výzvy, jako je zaměřování na terče, které se po zásahu roztočí, nebo třeba naplnění celého vodního válce uprostřed stolu.


Vodní stůl Pirátská loďVodní stůl Ostrov s vlnami


Vodní stůl Ostrov s vlnami se pyšní jedinečnou vychytávkou, která potěší všechny malé námořníky a piráty. Umožňuje totiž vytvářet vlny přímo ve stole pomocí kormidla! Díky vylévání vody z vrcholu vodního stolu mohou zvídaví mořeplavci s nadšením sledovat, jak se Ostrov lebek mění ve vodopád, ve kterém se skrývá truhla se starodávným podkladem. Tento prvek přináší další zábavu a vizuální efekt podporující fantazii a nadšení ze hry. Na ostrově mohou děti objevit také různé další figurky a prvky, jako je narval, pirát na lodi a vědro na vodu. Otáčením kormidla děti rozvlní hladinu vody, která pak připomíná skutečné vlny na moři. Obsáhlé vybavení vodního stolu zajišťuje, že se u něj může vydovádět více dětí zároveň.


Více produktů najdete na www.little-tikes.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !