Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vztah skončil - co dál

15. 10. 2017 | Vaše příběhy

Vztahy přicházejí a odcházejí, tak to bývá. V drtivé většině případů s tím aktéři, respektive minimálně jeden z nich, nepočítá. Ovšem když se tak stane, vyplývá otázka, jak se z toho pokud možno co nejrychleji dostat.

Je dobré udělat určité věci, které pomohou vyrovnat se tím vším a dá se říct, že i trochu zapomenout. Jako první by se z místa, kde byli ti dva pár, měli odstranit jejich společné věci - myšleno to, co připomíná skončený vztah. Zároveň se může udělat pořádek ve věcech vlastních, což dokáže odvést pozornost od starostí. Velmi se podceňují procházky - jsou lékem na smutek a přinášejí lepší náladu.

Člověk by si také měl najít čas na sebe a trošku se rozmazlit - posilovna, sauna, bazén a tak podobně - na druhé straně si tímto způsobem člověk může utužovat zdraví. Ani procházky nejsou od věci a pokud je u nich společníkem domácí mazlíček, tak je to balzám na duši. Když změny, tak i vizuálně - jiný účes, obnova šatníku. Jestliže je člověk sám, tak je lépe si dopředu naplánovat, co bude dělat ve dnech, které jsou stvořené k družení - svátky, výročí. Jestliže si díky vztahu člověk nenašel čas na kamarádky, tak nyní je k tomu ta nejvhodnější příležitost.         


vztah skončilJe dobré se vyhýbat místům, která jste navštěvovali s bývalým partnerem - může to být i místo, kde jste se seznámili, či byli na první schůzce. Je velmi častou záležitostí, že když je člověk v partnerském vztahu, tak z různých důvodů zanedbá nějaké své věci - záliby, které měl předtím. Nyní po rozchodu je čas se k nim vrátit. Samozřejmě rozchod může působit i negativně. Většinou ženy se uchylují k věci, která je obvykle pod jejich důstojnost - prosí o návrat ke své lásce, dokonce píší i zamilované dopisy či básně. Pak je tu druhý extrém - výhrůžky bývalému partnerovi.   

Častokrát vystřídá smutek zhrzenost a obvykle jeden z páru začne mluvit o tom, že stejně svůj protějšek nikdy nemiloval. Někdy se stává, že jeden z páru dělá druhému schválnosti, například vyzvání telefonem v nočních hodinách,  a když dotyčný zvedne, tak volající položí. Sice to není pravidlem, ale může nastat situace, kdy jeden z těch, kteří se rozešli, obchází společné známé či dokonce rodinné příslušníky a pokouší se je ponoukat či přemlouvat, aby v uvozovkách domluvili druhému z páru, aby se k němu vrátil. Může to přejít do extrému, tzv. stalkingu, což je svým způsobem chorobné sledování a dnes už také trestné.

Pokud se stane, že už se jeden z páru znovu tzv. zadal, tak to působí na toho druhého jako červený hadr na býka. Tím pádem začne s nadávkami a pomluvami. Zároveň se však snaží objevovat na místech, kde je jeho bývalý partner sám či s už s novým protějškem. Asi nejhorší způsob jak se vyrovnávat se vztahem, který skončil, je alkohol, prášky či drogy. Nejlépe je to vidět například na zahraničních celebritách, například taková Demi Moore po rozchodu s manželem Ashtonem Kutcherem, zaháněla svůj žal v alkoholu a říkalo se, že i v drogách.         


Jenetka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !