8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Workshop Vztah (s) duší pomůže zájemcům nejen v partnerských tématech

23. 08. 2023 | Vztahy
-Komerční sdělení-

V termínu 1. - 3. září 2023 se na Janovické louce v Krkonoších koná workshop nazvaný Vztah (s) duší z dílny společnosti SoulAdventure. Pokud máte dlouhodobě potíže se orientovat v pocitech a přístupu sami k sobě, nebo k lidem ve vašem okolí, měli byste zpozornět. Workshop nabídne uchazečům komplexní sebereflexi, odpovědi na vztahové problémy a představí techniky, jak vnášet do vztahů více spokojenosti.

Přihlášky pro zájemce jsou už nyní otevřené, zájemci se mohou hlásit zde:https://souladventure.cz/zazij/janovicka-louka/vztah-s-dusi/.

Jsou pro vás některé vztahy výzvou? Dává vám zabrat pocit osamělosti? Potřebujete podpořit ve vztahové krizi? Nebo se náročným vztahům už raději vyhýbáte? 
Vztah s dušíVšichni chtějí mít funkční a harmonické vztahy, a přitom každý náš vztah začíná v první řadě vztahem k sobě. Okolní vztahy nám jen zrcadlí, jak se máme nebo nemáme rádi my sami, jak dokážeme se sebou vycházet nebo nevycházet a především, jak dalece jsme k sobě kritičtí nebo shovívaví. Modely našeho vztahování přitom často vycházejí z dětství a ze vztahů s našimi rodiči a sourozenci. Prací na sobě můžeme naše vztahy významně posunout a harmonizovat a za pomoci různých technik a cvičení snadněji zvládat vztahové bouře nebo náročné pocity osamělosti či odpojení od ostatních.

“Miluju samotu, uznávám osamělost, ale ve vztazích se pro mě odehrává skutečný život. Bez reakce protějšku jsem jen svou vlastní domněnkou. Skrze vztahy poznávám sama sebe až na dřeň. Vydávám díky nim ze sebe to nejlepší, co ve mně je. A věřím, že i ony jsou smyslem našeho života,”
říká Elena Kovalčíková, průvodkyně SoulAdventure a jedna z lektorek víkendového workshopu.

Na workshopu Vztah (s) duší budete mít možnost lépe prozkoumat svůj vztah k sobě i klíčové vztahy vašeho života. Během tří dnů intenzivní společné i individuální práce se mj. naučíte, jak klidně stát v konfrontační bouři a jak kultivovat vztahovou upřímnost. Průvodkyně vám pomohou lépe se zorientovat ve vaší stávající situaci a představí techniky a tipy, jak se posunout na své cestě dál. Přidanou hodnotou a obohacující inspirací pak budou příběhy ostatních uchazečů. Nebojte se na chvíli zpomalit, vydechnout, nebo se dokonce úplně zastavit.

Vztahy s duší

„Vztahy ve všech jejich podobách, vrstvách a odstínech vnímám jako obrovský dar a příležitost k růstu. Miluji v nich být a zároveň mě dokážou pěkně štvát. Být v nich pravdivá, zůstávat sama sebou a být ochotná se znovu a znovu otevírat pokaždé, když mě někdo zraní, je vskutku dobrodružná cesta,“ uzavírá druhá lektorka, Bohdana Kabátová.


O SoulAdventure

SoulAdventure je sociálně inovativní společnost průvodců, která buduje místa, vytváří programy a objevuje příležitosti pro rozvoj firem, organizací a jednotlivců. Organizují a provádí poutě, dlouhodobé výcviky, workshopy a individuální sezení, které vedou k hlubšímu poznání, udržitelnosti a smysluplnějšímu prožívání sebe sama. Ve svém portfoliu aktuálně nabízejí Putování Saharou, o kterém byl v roce 2020 natočený film Stopy v písku, roční výcvik Autentického Leadershipu, nabídku profesionálního poradenství pro firmy, seberozvojové workshopy na Janovické louce v Krkonoších a individuální programy na míru. Více informací najdete na www.souladventure.cz.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !