Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zamilovala jsem se do svého učitele

25. 06. 2012 | Vaše příběhy
Když k nám nastoupil nový učitel, všechny holky z něj byly vedle a ani já nebyla výjimkou.  Krásný, mladý učitel měl zrovna po škole, a tak na naší škole s učením teprve začínal. Rády jsme pozorovaly jeho počáteční rozpaky, nervozitu a snahu si zajistit ve škole respekt. V naší třídě, kde byly převážně holky, to zrovna jednoduché neměl. Občas nastaly situace, kdy jsme ho dost potrápily. Ale i přesto všechno si dokázal poradit a dát nám tak najevo, že on je učitel a my jenom studentky.

Největší zlom nastal, když jsme jeli na třídenní pobyt do přírody. Už jenom po příjezdu jsme se dohadovaly, kdo kde bude spát a kdo bude nejblíže k němu. Nakonec to vyhráli kluci, tak se situace trochu uklidnila. Na večer jsme měli naplánovaný táborák s opékáním buřtů, čehož se nejvíce zhostili kluci. Přitom nás učitel překvapil, když nám k tomu hrál na kytaru a zpíval. Už tehdy jsem zaregistrovala jeho časté pohledy na mě, ale taky i to, že to neuniklo některým holkám. Večer před spaním mi řekli, že s ním flirtuji. Řekla jsem, že tomu tak není a šla spát.

Zamilovala jsem se do svého učiteleDruhý den, kdy jsme měli prohlídku po okolí, jsem s učitelem v popředí prohodila pár slov. Se zaujetím jsem poslouchala jeho vyprávění z cest plných zážitků, i historii, o kterou se sama zajímám. Tehdy se mi zrovna hodily zkušenosti a vědomosti, které jsem čerpala z knih. V tu dobu mi ani nepřišlo, že se s ním bavím víc než ostatní a taky jsem nevěděla, že mi to pak dají dost najevo. K čemuž večer došlo. Prý jsem byla majetnická a přivlastnila si ho jen pro sebe. Večer při táboráku jsem si sedla od učitele co nejdál a nechala tak ostatní se s ním více poznat.

Další den bylo ošklivo, tak jsme se věnovali společenským hrám, kdo nechtěl, našel si jinou zábavu. Na karty moc nejsem, tak jsem si šla číst, ale nemohla jsem se soustředit. Pořád jsem myslela na učitele a došla k závěru, že jsem se do něj zamilovala. Takhle to pokračovalo i doma. Snažila jsem se na něj nemyslet, ale nešlo to. Mezitím si našel holku a já se zaměřila na to, že už není volný. I když moje myšlenky a pohledy patřily stále jemu. Abych se toho zbavila, začala jsem se věnovat sportu, vybrala jsem si tenis. S tím, že s každým odpalem míčku jsem si do hlavy vtloukala, že nic mezi námi není a nebude.

Takhle to pokračovalo ještě nějaký čas až do doby, kdy jsem ho náhodou potkala ve městě. Byl sám a já taky. Začali jsme si povídat a bylo nám spolu dobře. Pak jsme zašli do restaurace, kde mi svěřil tajemství. Řekl mi, že se mu moc líbím a že se do mě zamiloval. Věděla jsem to, tušila, jen jsem si to nechtěla připustit. Vzpomněla jsem si na každý můj odpal míčku, kdy jsem si přála na něj zapomenout. A najednou s ním sedím v restauraci a poslouchám tyhle něžný slova. Byla jsem v rozpacích a nevěděla co říct. Nechtěla jsem se mu svěřit s tím, že ho také miluji. Nesvěřila jsem se. Zatím.

Trinitka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Toto je tajemství, které můžete použít k získání zpět svého bývalého manžela nebo přítele, Dr. Sacre jeho řešení, jak můžete získat zpět svého milence, Dr. Sacre je skvělý kouzelník a velmi čestný člověk, přivedl zpět mého bývalého milence zpět ke mně do 24 hodin a teď se navzájem tolik milujeme, Dr. Sacre je skvělé kouzelné sesilatele, se kterým si můžete promluvit o pomoc, pokud chcete svého milence zpět a máte rádi a rádi, kontaktujte Dr. Sacre na WhatsApp (+2349076034359) nebo e-mail (sacretempleofpower@gmail.com) k vyřešení problému se vztahem

Slečna Lore Pierre
Obrázek uživatelky
profil
Tak ako to pokračovalo a dopadlo???
Píš!!! Sme zvedavé baby Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjá bych fakt chtěla vědět, jak to dopadloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkmám pocit,že každá z nás byla zamilovaná do svého učitele, ale bylo to jen platonické - tady babo raď
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles