8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdeněk Pohlreich zase perlí: Nejlepší hlášky z 5. dílu show Česko na grilu

19. 04. 2024 | Úspěšní lidé
Jak bude komentovat snahy o výhru a posun do dalšího kola Zdeněk Pohlreich v dalším díle? A chtěli byste být na místě soutěžících, když komentuje jejich snahu o přípravu dokonalého jídla? Spíš ne, protože šéf pro ostrou hlášku, která může člověka pořádně rozhodit, nechodí daleko. Jak sám tvrdí, nikdo ho nechce za hodného, takže do své role kata pořádně šlape. 

Zde jen malá ochutnávka toho, na co se můžete těšit
v sobotu v pořadu Česko na grilu: 


„S.re mě, že se z vegetariánství dělá takové náboženství,“ podotkne Zdeněk, když se svěřuje, že má vegetariánské pokrmy rád, ale…

Zdeněk Pohlreich zase perlí: Nejlepší hlášky z 5. dílu show Česko na grilu„Hlavně se mi tu nehádejte, už to přestává být zábavné,“ pronese šéf u stolu Jany a Romana, na které má trochu pifku. „Ty kuličky musí být dochucený až do prdele. Na to myslete, až budete dělat cizrnové kuličky,“ podotkne ještě k soutěžícím.

„Jéje, tady někomu teče do botiček. Vy jste z toho zadání vyplašení jak žába před bouřkou,“ směje se Martinovi a Jirkovi.

„Chovej se slušně k mámě, vzpomeň si, kdo ti utíral prdel, když jsi byl malej,“ napomene Davida, který neustále vyjíždí po Vieře.

„Co takhle moravské gazpacho? Slivovica s chlebem…“ Objeví se tenhle pokrm, který Zdeněk navrhuje v menu Dannyho a Daniely?

„Vždycky když něco děláte, v závěru hoříte v jednom plameni. Svoje peníze bych na vaše sushi fakt nevsadil,“ okomentuje práci Rity a Jeany.

„Ono to neklouže do krku, ta fašírka. Je to takovej dušan,“ okomentuje suché jídlo Davida a Viery.

„Tohle je trochu tlapa food,“ ohodnotí velikost porcí, které při zadání finger food servírují Martin a Jirka.

Pátý díl pořadu Česko na grilu bude odvysílán v novém čase. A to v pondělí 22. 4. 2024 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !