Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží

24. 03. 2023 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Zima už je konečně za námi a my můžeme opět uklidit naše kulichy a čepice na dno skříně a přivítat jaro s novými účesy. Ať už je vám 20 nebo 60, jedním z nejoblíbenějších stylingů jsou stále vlnky a vlny. Nezáleží na tom, zda milujete ty princeznovské, precizně pravidelné, nebo dáváte přednost bohémským plážovým vlnám. S novou automatickou kulmou BaByliss Wave Secret Air vykouzlíte takový účes, na který budete mít zrovna náladu, a to snadno, rychle a bez úmorného namotávání. Tak jaké vlny budou vaším favoritem letošního jara?

Rozverná bohémka


automatická loknovací kulma BaByliss Wave Secret Air Jste nespoutaná duše, která nedá dopustit na lehkost, svobodu a dobrodružství? Zkuste nejoblíbenější druh vln, který miluje čím dál více dívek a žen. Řeč není o ničem jiném než plážových vlnách. Tyto vlny jsou přímo stvořené pro jarní a letní bohémské outfity a jemný make-up. Plážové vlnky vytvoříte snadno tak, že si na vlasy nejprve nastříkáte sprej s mořskou solí a lehce ho do vlasů zapracujete. Pak můžete vlasy nechat volně uschnout nebo styling dotáhnout k dokonalosti s automatickou kulmou BaByliss Wave Secret Air. Na kulmu postupně natáčejte větší prameny vlasů. Každý pramen natočte jiným směrem a střídejte směr k obličeji a od obličeje. Pro ještě bohémštější look doporučujeme natáčet pramen na kulmu jen ve spodní polovině, aby vlny působily více přirozeně. Na závěr je můžete také doupravit vlasovým krémem s mořskou solí.

Ležérnost a elegance


Čeká vás důležitý pracovní pohovor, rande nebo třeba návštěva muzea? Pro tyto příležitosti se skvěle hodí ležérní a minimalistické vlny podle nejnovějších trendů, které zkombinujete s jakýmkoli outfitem. Díky automatické kulmě BaByliss Wave Secret Air vykouzlíte tyto vlny snadno a rychle. Stačí, když své kadeře rozčešete, rozdělíte je na šest částí a postupně je budete kulmovat směrem od obličeje dozadu. No a na závěr stačí vlny zafixovat lakem na vlasy a rozčesat.


automatická loknovací kulma BaByliss Wave Secret Air

Objem dělá dojem



Chystáte se do divadla, na operu nebo na důležitý večírek? K nádherné večerní róbě nesmí chybět ani elegantně a jednoduše upravený účes. Dojem uděláte s objemnými vlnami, ve kterých budete zkrátka nepřehlédnutelná. Do vlasů nejprve naneste pěnové tužidlo přímo určené pro tvorbu efektu objemu. Poté si vlasy rozdělte na několik částí a pečlivě je vyfoukejte přes kulatý kartáč. Poté jednotlivé pramínky (cca 5 cm široké) natáčejte pomocí automatické kulmy BaByliss Wave Secret Air. Hotové vlnky nechte zchladnout a poté je rozčešte a zafixujte lakem na vlasy. Voilà, lví hříva je na světě!

Hollywoodský look


Čeká vás netradiční událost, ples nebo si zkrátka přejete přenést se na jeden den do zlaté éry Hollywoodu a převtělit se do jedné z filmových hvězd? Pro tyto příležitosti jsou tu hollywoodské vlny. Na pomoc si opět vezměte automatickou kulmu BaByliss Wave Secret Air, rozdělte si vlasy na menší části a vrhněte se do tvorby pravidelných vln. Hotové vlny připněte k vršku hlavy a počkejte, až úplně vychladnou. Poté je rozčesejte a zafixujte lakem na vlasy, aby vydržely krásné celý den. A pokud chcete svůj look dotáhnout k dokonalosti, naneste si na rty smyslně červenou rtěnku.

Náš tip! Inteligentní pomocník

– automatická loknovací kulma BaByliss Wave Secret Air


Toužíte po dokonale vypadajících vlnách? Nezáleží na tom, zda dáváte přednost bohémským plážovým vlnám, objemnému looku nebo ležérnímu minimalistickému styligu. Nová automatická kulma BaByliss Wave Secret Air nabízí revoluci v péči o vlasy. Průkopnická kulma Wave Secret Air je snadno ovládá a díky moderní technologii dokáže vykouzlit krásné vlny během několika málo minut na všech typech vlasů, a to rychle a snadno. Kudrnaté vlasy se nyní již nemusí před jejím použitím předem narovnávat a nejsou potřeba ani žádné stylingové dovednosti, protože Wave Secret Air udělá veškerou práci za vás.

Během kulmování můžete přepínat mezi 3 různými nastaveními teploty – 180 °C, 200 °C a 230 °C. Díky tomu snadno přizpůsobíte teplotu vašemu typu vlasů. Čtyři vysoce výkonné ohřívače jsou 50x za sekundu monitorovány mikroprocesorem, aby přesně regulovaly teplotu komory a pokaždé poskytovaly konzistentní výsledky.

Inteligentní technologie Anti-Tangle proti zacuchávání


BaByliss Wave Secret Air je vybavena chytrými senzory, které detekují, zda byly vlasy správně vloženy do přístroje. Pokud senzory zjistí, že tomu tak nebylo, nástroj vlasy automaticky uvolní, aby se zabránilo jejich zacuchání či zamotání. A pokud nebyly vlasy dostatečně pročesány nebo jsou zauzlované, Wave Secret Air je identifikuje, vlasy automaticky odvine a uvolní je z kulmy.

Technologie automatického vlnění Auto Curl


Poté, co je pramen vlasů umístěn do Wave Secret Air a uzavře se rukojeť, zařízení jemně vtáhne vlasy do komory a automaticky je obalí kolem vlnícího válce. Vlasy jsou následně jemně zahřívány ze všech stran, čímž je zajištěno dokonalého zvlnění.

Inteligentní systém fixace Cool Air


Klíčem k dlouhotrvajícím vlnám vytvořeným pomocí tepla je fixace studeným vzduchem. Jakmile se pramen vlasů uvolní z kulmy BaByliss Wave Air Secret, její jedinečný Cool Air Smart System začne loknu ochlazovat pomocí lehkého proudu vzduchu, a tím ji krásně zafixuje bez porušení.

BaByliss Wave Secret Air JE MOŽNÉ ZAKOUPIT V PRODEJNÁCH A NA E-SHOPU DATART A V DALŠÍCH VYBRANÝCH E-SHOPECH.

automatická loknovací kulma BaByliss Wave Secret Air





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží:

Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
03. 04. 2023 18:20 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
03. 04. 2023 18:16 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
03. 04. 2023 18:13 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
03. 04. 2023 18:09 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
03. 04. 2023 18:04 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
03. 04. 2023 18:00 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
1Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Rozvlňte své vlasy! Tipy na lokny, co vydrží
Termín: 18,00-18,20 hodin - KROJ
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík