Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztraceni – seriálový hit pokračuje 3. řadou

22. 08. 2007 | Televizní tipy

Třetí řada seriálu Ztraceni, ověnčeného šesti cenami Emmy, Zlatým Globem a mnoha jinými oceněními, který fascinuje milióny diváků na celém světě, pokračuje dalšími 23 díly plnými dobrodružství.


Na tropickém ostrově, tisíce kilometrů od civilizace, žije skupina trosečníků, kteří přežili havárii letadla letícího na trase Sydney – Los Angeles. Obklopují je nejen nekonečné vody oceánu, ale mnohá tajemství a záhady, a navíc – na ostrově nejsou sami. Žijí tu „Ostrované“ a také ti „Druzí“, kteří jsou k novým obyvatelům ostrova velmi nelítostní. A právě ve 3. řadě seriálu Ztraceni se s nimi blíže poznáme.


Ztraceni

ETHAN ROM

Je první z Druhých, který se objevil už v předchozích řadách seriálu Ztraceni. Mezi Druhými patřil ke středně postaveným. Dříve býval chirurgem. Nejdříve se vetřel mezi „ztracené“ a vydával se za jednoho z nich, poté unesl Claire. Když uprchla, vyhrožoval její komunitě. Zmlátil Jacka, Charlieho málem zabil, za oběť mu padl Steve.


BENJAMIN LINUS

Druhý nejvýše postavený člen Druhých, výše je pouze tajemný Jacob. Ben se narodil nedaleko Portlandu, jeho matka při předčasném porodu zahynula. Jeho otec poté získal práci na ostrově, kam spolu s malým Benem odplul. Když Ben vyrostl, přidal se k původním obyvatelům ostrova. Po havárii letu 815 na ostrov se vydával za ztroskotance jménem Henry Gale, aby se vetřel mezi „Ztracené“, a několik dílů 2. řady seriálu odolával jejich mučení. Když ze zajetí uprchl, zajal Jacka (a jeho další přátele), aby ho donutil operovat mu nedávno zjištěný nádor.


Ztraceni

JULIET BURKE

Jako lékařka pracovala na výzkumu oplodnění vážně nemocných lidí, kam patřila i její sestra Rachel. Její výsledky zaujaly představitele organizace Mittelos, kteří jí nabídli práci na ostrově. Patří mezi významné Druhé. Na ostrově je přes tři roky. Poté, co pomáhala utéct Sawyerovi a Kate a zastřelila Picketta, byla postavena před „soud“. Jack ji ale zachránil.


TOM

Jeden z nejvýše postavených Druhých, nosí falešný plnovous. Byl na lodi, která unesla Walta, zajal také Michaela. Vyhrožoval „Ztraceným“, aby se drželi dál od Druhých, účastnil se také velkého zajetí Jacka, Kate, Sawyera a Hurleyho. Střet se Sawyerem zaplatil životem.


Ztraceni

ALEX ROUSSEAU

Narodila se na ostrově někdejší vědecké pracovnici Danielle Rousseauové, ale po narození byla unesena Druhými. O své minulosti nic neví. Jejím přítelem je Karl. Pomohla utéct Claire a později také Kate a Sawyerovi, ale musela zůstat s Druhými. Čeká ji první setkání se svou matkou.


DESMOND DAVID HUME

Kvůli nešťastné lásce se přihlásil na závod okolo světa. Loď získá díky náhodnému setkání s Libby. Desmond ale ztroskotá a polomrtvý se ocitá na opuštěném ostrově. Zachrání ho Kelvin, obyvatel podzemního komplexu, kde musí žít, mačkat tlačítko a „zachraňovat svět“. Jeho život se změní, když podzemní kryt objeví Locke a jeho přátelé. Desmond od nich uprchne (2. řada) a snaží se na své bývalé lodi odplout. To se mu nepodaří, proudy jej vrátí zpět. Smíří se se svým osudem a „zapadne“ mezi trosečníky. Nedokáže však zabránit tomu, že už podruhé nebylo zmáčknuto tlačítko, a tak byl spuštěn elektromagnetický výbuch. Když to Desmond poprvé neudělal, spadl let 815.


Ztraceni

Hlavní představitelé serálu Ztraceni: Matthew Fox (Jack), Evangeline Lilly (Kate), Josh Holloway (Sawyer), Terry O´Quinn (Locke), Dominic Monaghan (Charlie), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Pan Eko), Emilie de Ravin (Claire), Naveen Andrews (Sayid), Jorge Garcia (Hurley), Daniel Dae Kim (Jin-Soo Kwon), Yunjin Kim (Sun Kwon) a další.


Seriál Ztraceni můžete sledovat od 2. září každou neděli ve 21:20 hod na Nově.



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
škodaže pokračování u nás už nedávaliSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sawyer je fešák Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice