8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Jany Hubinské

18. 10. 2013 | Televizní tipy
Známá slovenská herečka zazářila v českých filmech, známe ji jako hvězdu seriálu Zdivočelá země. Opakovaně musela čelit vážné nemoci. Jak to zvládla? Uvidíte v pořadu 13. komnata Jany Hubinské.
 
Jana Hubinská je herečka, již si ti, kteří ji znají, spojují s nezávislostí, zajímavou a netuctovou krásou i originálním přístupem k životu. Je Slovenka, ale většinu svého hereckého umění předvedla v českých filmech a seriálech. Vystudovala Vysokou školu múzických umění a už jako studentka vynikala komediálním talentem. Zpívala v hudební skupině G. Kovala. Uplatnila se jako herečka v Německu, Holandsku, Rakousku, Itálii, neměla nouzi o herecké role, vystupovala v muzikálech i v divadle.

13. komnata Jany HubinskéV pořadu 13. komnata Jany Hubinské uvidíte, že jako svobodná matka vychovala dnes již dvaadvacetiletou dceru, která studuje v zahraničí, díky svým cestám do Afriky si adoptovala dvě africké děti, jimž uhradila díky honoráři za prodej fotografií z Afriky studium na 10 let. Jezdí na motorce Harley Davidson, skáče z padáku, fotografuje, žila v Nepálu. Sama Jana Hubinská říká: „Do Afriky som si išla pre farbičky, do Nepálu pre pokoj duše...“ Zdálo by se, že prožívá radostný život. Avšak už dvakrát jí do života vstoupil démon rakoviny. Nejdříve v podobě dědičné rakoviny prsu, po dvou letech se přihlásila rakovina štítné žlázy. Jana Hubinská absolvovala další operaci, po níž jí hrozila ztráta hlasu…

Do třetice zdravotních útrap ji přepadly deprese, z nichž jí pomohla nejen silná vůle, ale i cestování do exotických zemí, kde hledá energii, slunce a nový smysl života.
Čechy se jí staly druhým domovem. Diváci ji znají zejména z úspěšného seriálu Zdivočelá země, ve filmu Děvčátko získala Českého lva za vedlejší úlohu, z rodinného seriálu Invest story a Horská služba, z filmů Nejvyšší trest a Zweigova Mučivého tajemství.

Pořad 13. komnata Jany Hubinské vám prozradí, jak Janu změnily vážné nemoci. Snaží se na nemoc nemyslet, člověk má v životě i tak trápení dost, a proto žije jen pro radost. Zvolnila v práci, její život není tak hektický. Je velmi pracovitá a energická, je ráda, když za ní něco zůstává. A stále má pocit, že by potřebovala trochu víc času…

Pořad 13. komnata Jany Hubinské uvidíte 18.10. 2013 od 21 hodin na ČT1!

Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Jany Hubinské:

13. komnata Jany Hubinské
13. komnata Jany Hubinské
13. komnata Jany Hubinské
13. komnata Jany Hubinské
13. komnata Jany Hubinské
13. komnata Jany Hubinské
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !