MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Romana Skamene

9. 06. 2017 | Televizní tipy
Kdysi patřil k neznámějším hercům. Po roce 1989 chtěl svoji popularitu zúročit v podnikání. Místo úspěchu a peněz se dostal do drastického kolotoče půjček a dluhů (2006).
Pořad 13. komnata Romana Skamene připravili: P. Křemen, J. Ciglerová a M. Černý.


Roman Skamene kdysi patřil ke slavným hercům. Zazářil už v dětských rolích, k popularitě ho katapultovala postava Červenáčka v Rychlých šípech a dvojrole v pohádce Princ a Chuďas. Pak přišel kultovní trhák Bony a klid. Zdálo se, že herci nevelkého vzrůstu se daří, na co sáhne. A asi tomu uvěřil i on.

Jeho příběh kopíruje osudy mnohých, nejen českých herců. Svoji popularitu chtějí zúročit i tím, že začnou bez jakékoliv zkušenosti podnikat. Jen malému procentu umělců se záměr podaří, většina zkrachuje. Roman Skamene se zapletl do bludného kruhu půjček a dluhů, zažil vydírání, zradu někdejších blízkých přátel i dopad na dno herecké kariéry.

13. komnata Romana Skamene

Stýkal se s podsvětím a mafií, byl závislý na alkoholu. Jen málokdo mu dával šanci. Kdysi často obsazovaný a oblíbený herec přišel během podnikání úplně o všechno. Jeho žena Renata byla jediná, která po jeho boku zůstala.

Dveře do 13. komnaty Romana Skamene a částečně i do "podnikatelského prostředí" začátku 90. let otevírá novinářka Jana Ciglerová.






Pořad 13. komnata Romana Skamene můžete sledovat

9. 6. 2017 od 14,00 hodin na ČT1!



Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Romana Skamene:

13. komnata Romana Skamene
13. komnata Romana Skamene
13. komnata Romana Skamene
13. komnata Romana Skamene
13. komnata Romana Skamene
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !