8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Věry Noskové

8. 02. 2013 | Televizní tipy
13. komnata Věry Noskové vám prozradí, že se narodila ve Strakonicích. Její rodiče byli velmi mladí a jejich vztah nevydržel. Maminka se rozhodla potrestat Věřina otce za nevěry tím, že ho vymaže ze života svého i jejich společné dcery.

A starala se o to velmi důsledně. Schovávala před dcerou tatínkovy dopisy, nedopřávala mu společné chvíle s dítětem. Dceru ale šidila i o svou vlastní lásku a vlídná slova. Neuměla ji pochválit, posmívala se jí a také ji bila. Našla si nového partnera, ale ani tím pro Věru nenastal čas klidu.

13. komnata Věry NoskovéKdyž Věra Nosková dospěla, rozhodla se pro útěk od rodiny, která pro ni nebyla zázemím. Dočkala se opovržení lidí z maloměsta, kteří netušili, co doma prožívala, protože maminka vystupovala úplně jinak na veřejnosti než v rodinném kruhu. Věra Nosková žila jako bezdomovec, nějaký čas strávila i v blázinci.

Nakonec odešla Věra Nosková do Prahy, potkala svého budoucího manžela a založila rodinu. Snažila se užívat si radosti z domova, z dětí, žít jinak než to bývalo u nich. S vlastní matkou se nevídala, když se dozvěděla o její smrti, uvědomila si, že svůj vzájemný vztah nikdy nenaplní ani si už nic nevysvětlí.
Od roku 2002 se Věra Nosková živí psaním; ve své první knize Bereme, co je popsala své zážitky z dětství. Sklidila s ní velký úspěch u kritiky.

13. komnata Věry Noskové je příběhem ženy, která dokázala své smutné zkušenosti z dětství nejen přežít, ale také využít ve svém soukromém životě i v práci. Pořadem 13. komnata Věry Noskové vás provede Jana Klusáková.

Sledujte pořad 13. komnata Věry Noskové v pátek 8.2. 2013  od 20:55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Věry Noskové:

13. komnata Věry Noskové
13. komnata Věry Noskové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !