MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Vladimíra Hrona

18. 01. 2013 | Televizní tipy
13. komnata Vladimíra Hrona vám odhalí, že první zatěžkávací zkouška osudu čekala na Vladimíra už ve třech letech, kdy se mu na motorce zabil tatínek.  O tom, že ho nevychovával vlastní otec, ale otčím, se ale  dozvěděl až  ve věku nejcitlivějším: v pubertě.

A když začal pátrat dál, od příbuzných zjistil, že před dovršením třiceti let tragicky zahynuli i jeho dědeček a pradědeček. Ani jeho přátelé a dlouholetí kolegové nevědí moc o tom, co Vladimír Hron prožíval. O svých trápeních totiž nemluví. Přestože působí jako extrovert, je spíš uzavřený a problémy si nechává pro sebe. A rozdává raději úsměvy než smutek.

13. komnata Vladimíra HronaPrvní bavičská vystoupení měl Vladimír Hron už jako dítě, odměnou mu tehdy byly pamlsky. Možnost vyvolat na tváři lidí kolem úsměv ho natolik nadchla, že se tímhle směrem vydal i v dospělosti. A neodradily ho ani další těžké chvíle. Bál se rodinné kletby, takže žil "zrychleně", jak sám říká. Svým démonům chodil Vladimír Hron zásadně naproti, ale když v devětadvaceti letech poprvé sedl na motorku, měl vážnou havárii. Uzdravil se a teprve potom začala herci a zpěvákovi z Mostu jeho "celorepubliková" kariéra.  

Bere to tak, že dostal šanci na nový život.  

Prošel vleklým rozvodem a přišel o možnost být každý den s dětmi, které velmi miluje. Dnes syn Vláďa žije u něj v Praze, dcera Renáta u manželky v Mostě. Před rokem se Vladimír Hron znovu oženil a s humorem sobě vlastním tvrdí, že si pořídil na stará kolena ošetřovatelku: jeho žena Míša je totiž podstatně mladší. A Vladimír stále jezdí po celé republice a baví diváky při svých představeních jako herec, zpěvák, imitátor a moderátor v jedné osobě...

13. komnata Vladimíra Hrona je příběhem baviče, který se snaží co nejlépe využít své druhé šance na život. Pořadem 13. komnata Vladimíra Hrona vás provede novinářka Blanka Kubíková.

Pořad 13. komnata Vladimíra Hrona uvidíte 18. ledna 2013 od 20,55 na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Vladimíra Hrona:

13. komnata Vladimíra Hrona
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !