Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 aktuálních trendů, které si zamilujete

21. 11. 2015 | Trendy
-Komerční sdělení-

V zimě máme tendenci se halit do spousty vrstev oblečení a na nějaké módní trendy nemáme ani pomyšlení. Oproti jarní a letní sezóně jsou ulice plné šedých a černých postav v beztvarých bundách… a není to škoda? Zkuste se inspirovat aktuálními trendy a neztraťte se v davu.

Sedmdesátky jsou stále v kurzu

Největším trendem jsou už od jara kousky inspirované sedmdesátkami. Široké klobouky, třásně, kožené módni doplňky a samozřejmě také ikonické zvonové kalhoty s vysokým pasem. Nebojte se ani peříček ve vlasech a zvonových rukávů – hippie styl se hodí nejen k létu!

aktuální trendyZáplava růžové

Pokud by se vyhlašovala barva sezóny, pak to bude růžová a všechny pudrové odstíny. Již dlouho nebylo vidět tolik rozličných odstínů a textur napříč kolekcemi. Růžová sluší každé pleti i barvě vlasů, takže hurá na růžovou - frčí na oblečení i v líčení! Ať už vás uchvátí růžová rtěnka nebo růžový odstín dámských lodiček, rozhodně neuděláte módní chybu.

Líčidlo sezóny je…

… tvářenka! Pokud byste si chtěla pořídit jen jeden make-up trend, tvářenka je jasná volba. Nosí se růžové, korálové i bronzové odstíny, které zdůrazní lícní kosti a dodají vám svěží vzhled.

Pruhy a výrazné potisky

Pruhy a proužky jsou v kurzu už mnoho sezón, ale letos mají konečně šťávu. V kurzu jsou totiž kombinace pruhů různých velikostí, barev a směrů. Ideálně je kombinujte s jednobarevnými kousky v neutrálních barvách a budete za módní ikonu. Zaručeně!

Zkusit můžete také výrazné květinové či geometrické vzory. Nejlépe vypadají zdánlivě nesourodé potisky sladěné v jednotném odstínu.

Odvážná alternativa k růžové rtěnce

Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vsaďte na oranžové rty! V nových kolekcích najdete rtěnky s oranžovým nádechem, osvěžující lesky v barvě mandarinek i lehké tónovací balzámy. Oranžové rty jsou nápadité a vyžadují odvahu, ale rozhodně stojí za pokus!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !