Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 tipů, jak ušetřit při nákupu oblečení

7. 09. 2022 | Trendy
Několikrát do roka se na vás ze všech stran hrnout nové trendy a styly oblékání. Vyvolává to myšlenky, že stávající obsah šatníků je vlastně na kompletní výměnu? Milujete módu, ale trápí vás velké výdaje? Za pomoci módní expertky prozradíme několik tipů, jak si vytvořit neutrální, ale stylový šatník bez zbytečných útrat za často nepotřebné a unáhlené nákupy nového oblečení.


    1. Začnete doma


Předtím, než se vydáte na nákupy nebo naplníte košík na oblíbeném e-shopu, začněte u toho, co už doma máte. Projděte pečlivě kousek po kousku ze šatní skříně a udělejte si tak obrázek o tom, co opravdu potřebujete koupit nové či jaký model vám chybí. Možná budete překvapeni, co váš šatník skrývá za poklady. Trik je v tom, že mnoho kousků v našem šatníku lze dobře kombinovat či jinak využít. Nebojte se experimentovat a vyzkoušet si k oblíbeným džínům tu barevnou košili, kterou si myslíte, že nemáte k čemu vzít. Doplňte outfit oblíbenými doplňky a nový model je na světě.  Vyhnete se tak zbytečným výdajům, protože například nekoupíte znovu stejný kus oblečení.


5 tipů, jak ušetřit při nákupu oblečení    2. Nadčasovost


Funkční šatník stojí na nadčasových kouscích, které vás nikdy nenechají se před šatní skříní dlouho trápit. Jsou to ty kusy oblečení, které jsou univerzální, kvalitní a skvěle padnou. V tomto případě se nebojte zabrousit do vyšší cenové kategorie, protože tato investice se vám zajisté mnohonásobně vrátí. Mezi nadčasové kousky patří například kožená bunda, trenčkot či džíska. Úplným základem je pak čistě bílá kvalitní košile. Sázkou na jistotu jsou saka, nejlépe projmutá v pase. Velkou roli zde hrají barvy. Jakékoliv ozdoby, složité střihy či křiklavé barvy univerzálnost oblečení snižují.


    3. Nakupujte přes internet


V minulosti se nákupu oblečení přes internet mnozí z nás vyhýbali. Nejistota při výběru velikostí, střihu či barvy byla větší, než možnost nákupu z pohodlí domova. Pandemie v minulý letech ovšem zapříčinila, že jiný způsob, než objednání oblečení přes internet, někteří už ani nevyužívají. Navíc je to také jedna z možností, jak ušetřit. E-shopy často posílají v jejich newsletterech či na sociálních sítích a v internetových reklamách různé slevové kódy či aktuální akce. Pokud byste si přeci jen nebyli jistí, můžete si objednat více velikostí a nepadnoucí bez problémů vrátit.


    4. Nekupujte zbytečnosti


Láska na první pohled. Nebo spíše na první obléknutí. Pokud tomuto heslu nevěříte v milostném životě, v tom módní byste bez vyjímky měli. Na ramínku to vypadá jako budoucí  nejlepší kousek celého šatníku, ale v kabince se musíte přemlouvat? NEBRAT! Investujte své peníze pouze do takových kousků, které obléknete a cítíte se v něm pohodlně, mají příjemný materiál a unosíte je právě teď.


    5. Správná péče o oblečení


Další možností, jak ušetřit a nenakupovat stále nové a nové oblečení, je věnovat mu dostatečnou péči. Pečlivě jej uchovávejte, například sezónní oděvy skladujte ve vakuových pytlích, šetrně perte a žehlete. Pokud se budete o své oblečení dobře starat, odvděčí se vám tím, že si své oblíbené kousky budete moci užívat mnohem déle.


Zdroj, foto: Bezvasport.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
---Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles