8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božské dorty od Markéty 4.11. 2013

4. 11. 2013 | Televizní tipy
Jízda historickou tramvají, zpěv Oldřicha Nového v pozadí a malebný Liberec – tak trochu nostalgický je úvod dalšího dílu pořadu Božské dorty od Markéty s datem 4.11. 2013. Tentokrát bude péct pro liberecký dopravní podnik a její ztvárnění bude opravdu originální – už jste viděli dort, ze kterého vyjíždějí hned dvě tramvaje najednou?

Jedna historická červená a druhá moderní ocelově šedivá budou v podání Markétina mistrovského umění vyjíždět z vozovny, zdobené dokonce hodinami. Jako obvykle nebude v pořadu Božské dorty od Markéty s datem 4.11. 2013 chybět ani popichování s Michalem, vůči němuž si Markéta neodpustí poznámku, že u nich ve Zlíně nikdy tramvaje nejezdily…

Božské dorty od Markéty 4.11. 2013Protože jsou však oba profesionálové, sehraně spolupracují a výsledek je opravdu okouzlující – na dortu si pochutnají ve speciální slavnostní tramvajové jízdě řidiči tramvají a jejich nejbližší.

Ve druhé části pořadu Božské dorty od Markéty s datem 4.11. 2013 představí koláč, který nazývá „Dvoubarevný střapatý“. Recept je jednoduchý a koláč z kakaového těsta a tvarohové náplně s rozinkami neodolatelný – přesvědčit se můžete sami v pondělí ve 20.15 na Prima love!

Nenechte si ujít Božské dorty od Markéty
v pondělí 4.11. 2013 ve 20.15 na Prima love!


Zdroj, foto: Prima love
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Božské dorty od Markéty 4.11. 2013:

Božské dorty od Markéty 4.11. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
wow.. super dort Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles