8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buďme pyšní na Karla Gotta

18. 06. 2012 | Úspěšní lidé
V těchto dnech přicestoval na víkend do Prahy manželský pár Monica a Hans Helmut  Breunicker. Nepřijeli jen na turistickou návštěvu, ale proto, aby si vybrali odměnu za chvályhodný čin.
V německé televizi se vysílal  koncert  José Carrerase, kde také vystupovala spousta dalších evropských umělců a diváci měli možnost podpořit charitativní projekt Nadaci José Carrerase proti leukémii. Ta ekonomicky podporuje výzkum leukémie a udržuje banku dárců kostní dřeně. Každý z umělců navrhnul odměnu, kterou ten, kdo nadaci nejvíce zaplatí poskytne. Karel Gott navrhnul víkend v Praze. Manželé Breunickerovi věnovali této nadaci 10.000,- euro a měli právo si tedy vybrat.

Karel Gott na Karlově mostuPřed ostatním významnými evropskými umělci dostal přednost právě on. Jeho vkladem  bylo připravit manželskému páru víkendový program, na kterém bude  jejich průvodcem a hostitelem. „Lichotí mně 2x, že si vybrali právě mě a Prahu. Jsem velvyslancem nadace za ČR a když jsem slíbil, že se o hosty postarám, tak se vší parádou“ řekl na terase hotelu Karel Gott.

Již samotné uvítání v hotelu na Staroměstském náměstí bylo důstojné a reprezentativní. Květiny před hotelem, pravé šampaňské v prezidentském apartmá , káva na terase nad pražskými střechami a dlouhé povídání až do večerních hodin spojené se skvělou večeří, to byl program prvního půldne , který nadšeným hostům připravil Karel Gott. Slavnostní den má končit v baru, a proto Karel Gott pozval manželé Breunickerovi na dobré drinky.

Jak významná je tato návštěva v Praze a jak je Karel Gott v Německu populární, podtrhuje fakt, že do Prahy přijeli  zahraniční fotografové a  z celého pobytu natáčí dokument  televize ARD.

Karel Gott„Jsme přímo unešení, bydlet přímo naproti Staroměstské radnici, je to nádhera, splnil se nám úžasný sen a na Prahu a pana Gotta budeme rádi vzpomínat. Tajně jsme si přáli, nebydlet v nějaké  moderní skleněné krychli, ale tohle,  to jsem nečekali ani v tom nejsmělejším snu. Pohled z horní terasy hotelu je tak uchvacující, že se točíme stále dokola a hltáme krásy Prahy“,  jedním dechem dodali manželé Breunickerovi.

Druhý den se skupinka vydala na výlet historickými vozy Prahou a dojeli až na Hradčany. Na zpáteční cestě je Karel Gott převedl přes historický skvost Prahy - Karlův most. V podvečer si všichni zašli na večeři do luxusní restaurace s nejkrásnějším výhledem na Prahu a poté odjeli na představení do Laterny magiky.

Karel si šlechetného činu manželů velice váží, a proto nelitoval vybrat  a samozřejmě také uhradit hostům to nejlepší, co Praha může poskytnout.

Zdroj, foto: Hotel U Prince


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Buďme pyšní na Karla Gotta:

Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
Buďme pyšní na Karla Gotta
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se všemi tady souhlasím mám ho moc ráda a vážím si ho,ráda bych se s ním potkala.Ale to je nesplněný sen.
Obrázek uživatelky
profil
Taky ho mám velice ráda a moc si ho vážím. Určitě nás reprezentuje perfektně.
A jeho koncerty dodávají lidem skvělou náladu. Taky jsem byla na jeho koncertě, tenkrát měl koncertní turné s Lucií Bílou. Oba byli naprosto úžasní.
Obrázek uživatelky
profil
jsem pyšná taky.
Beru i jeho postoj, že je zpěvák a neohání se tím, že byl za komunistů pronásledován a nesměl vystupovat. Je zpěvák, tak zpívá. A stále skvěle!
Kdysi jsem četla povídání nebo sledovala v TV pořad, kde se vyjadřovali jeho spolupracovníci. A pamatuji si jen samou chválu: na pracovitost, skromnost, žádné hvězdné manýry a že je vždy připraven na přestavení na 100%.
Mnohé začínající Super a jiné star, které zatím nic nedokázaly, jeho vlastosti postrádají. Chtějí peníze, slávu a obdiv, ale jentak nějak lážoplážo bez velké námahy a bez práce.
Obrázek uživatelky
profil
na koncertu paní Urbanové a pana Karla Gotta v Karlových Varech. Byl to nezapomenutelný zážitek.
Oba byli velice milí a skromní.
Pan Karel Gott nás reprezentuje u nás i ve světě velice důstojně. Mám ho ráda!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík na pana Gotta pyšná jsem - je to skromný člověk - měla jsem čest ho potkat.....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles