8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrhy nejen pro ženy INTERCHARM Prague a SVATBA ANO!

22. 04. 2009 | Výstavy

24. a 25. dubna 2009

Pražský veletržní areál PVA Letňany představil již v roce 2008 dva veletrhy kosmetiky a také svatební výstavu. Oba projekty jsou již plném proudu příprav i pro letošní rok 2009.

Veletrhy kosmetiky a kadeřnictví INTERCHARM PRAGUE 2009 se pořádají 2 x ročně – na jaře a na podzim. Veletrhy  předvedou  tradiční i nové vystavovatele s nabídkou sortimentu pro kosmetickou a  kadeřnickou péči a také  specializovanou sekci  kosmetiky, přístrojů, vybavení salonů, metod, služeb a kompletních dodávek pro SPA, baleno a wellness centra, hotely a jiná nadstandardní zařízení.

Veletrhy nejen pro ženy INTERCHARM Prague a SVATBA ANO!Kreativní část programu přinese sérii oborových soutěží na celostátní úrovni: umělecké 6. otevřené mistrovství v technikách malování na tělo BODY ART s mezinárodní účastí, pro nehtové designéry pokračuje 2. ročník PROFI NAIL DESIGNu. Novinkou je ART COSMETIC TATTOO, soutěž tetovacích studií a kosmetiček, orientovaná na jemné zkrášlující motivy pro ženy a STUDIO NAIL DESIGN – soutěž  která kombinuje klasickou modeláž nehtů s nápaditým zdobením.

Soutěže dávají příležitost profesionálům předvést špičkové výkony s produkty existujícími na našem trhu a s jejich aplikacemi v praxi. Zvyšují účast a zájem vystavovatelů, dodavatelů a odběratelů do obchodů, salonů a studií-tedy obchodníků, kosmetiček, kadeřníků, nehtových designérek i spotřebitelů.

Veletrhy nejen pro ženy INTERCHARM Prague a SVATBA ANO!SVATBA ANO!- kontraktačně-prodejní výstava probíhá souběžně vždy s  kosmetickými veletrhy Intercharm Prague. Zde lze vybírat z domácí i zahraniční produkce svatebních a společenských oděvů, nepřeberné škály modelů šperků a snubních prstenů, ozdob a bižuterie a doplňků. Potěší nádherou a nápaditostí vazeb svatebních kytic a květinových aranžmá, gastronomickými a dalšími službami i rozmanitostmi, které ke svatbě neodmyslitelně patří.

Více informací najdete na www.intercharm.cz

Zdroj: INTERCHARM PRAGUE

Notburga
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zvlaštna maľba
Obrázek uživatelky
profil
dobrá akcia
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles