8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celnice: Československý rozvod

7. 07. 2013 | Televizní tipy
Příčiny, souvislosti a následky rozpadu Československa. Originální cyklus ke 20. výročí od vzniku ČR představuje provokativní dokumenty českých a slovenských autorů v talkshow Celnice: Československý rozvod od A. Banášové a M. Prokopa

Celnice: Československý rozvod - Referendum

Režie: Peter Kerekes
Ve slovenské obci Buzitka se výsledky parlamentních voleb 3x shodovaly s celoslovenským průměrem. Je to tedy vesnice, která zastupuje celoslovenský voličský průměr. Volí průměrný Celnice: Československý rozvodSlovák aspoň někdy v životě výhradně ve vlastním zájmu, anebo se radši přizpůsobí? Nad tím, jestli bylo tehdejší rozhodnutí o rozdělení Česka a Slovenska - o nás bez nás - dobré nebo zlé, se už dnes nikdo příliš nezamýšlí. Referendum v Buzitce ale ukázalo, jak by Slováci volili dnes.

Celnice: Československý rozvod - Můj proces s TGM

Režie: Jan Němec
Jedna z nejvýznamnějších osobností v dějinách české kinematografie, Jan Němec, si i v rámci série Celnice myslí svoje. Na hranici reality a fikce, pamětnického i dětského pohledu, básnické i hravé poetiky jsme svědky žaloby na prezidenta Masaryka za to, že založil Československo. A Čechům se zde zase spílá za to, jaký si vytvořili prostřednictvím TGM prezidentský kult, jehož důkazem byla nedávná přímá volba, která navzdory své tristní podobě rozdělila národ.

Pořad Celnice: Československý rozvod uvidíte 7.7. 2013 od 20,55 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Celnice: Československý rozvod:

Celnice: Československý rozvod
Celnice: Československý rozvod
Celnice: Československý rozvod
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !