8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cvičení s měkkým míčem

4. 05. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Cvičení s měkkým míčem
Autoři: Muchová Marta, Tománková Karla
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 08.03.2010
Rozměry: 17×24 cm
Počet stran: 160 str.
Cena: 189 Kč


Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad. Nejen ženám se zájmem o pohodlné cvičení doma, ale i instruktorům fitness aktivit a rehabilitačním pracovníkům přinášíme novou publikaci, v níž se spojuje cvičení pro zdraví i pro zlepšení fyzické kondice.


knihaMalý měkký míč nabízí široké možnosti využití při rozvoji a udržování funkčního pohybového systému. Autorky vás nejdříve naučí, jak správně sedět a stát, a následně vás seznámí s 91 podrobně popsanými cvičeními, rozdělenými podle polohy jejich provedení. Samostatné kapitoly jsou věnovány posílení svalů pánevního dna a výběru a specifikům cvičení ve zralém věku.


Autoři:


PaedDr. Marta Muchová (1963)
Absolvovala studium tělesné výchovy a biologie na UJEP v Brně. Nyní působí jako odborná asistentka tělesné výchovy v Centru sportovních aktivit Vysokého učení technického v Brně. Její sportovní specializací je sportovní aerobik - trenérka mistrů světa v kategorii párů v roce 2004, aqua fitness, cvičení na velkých míčích, power jógy, pilates a bossy. Je garantem školení s akreditací MŠMT Fitness instruktor. Je spoluautorkou publikací Cvičení na balanční plošině (2009), Cvičíme na velkém míči (2007), Fitball pro ženy i muže (2005) a dvou videokazet s touto tematikou (2004, 2005), Aqua aerobik (2002) a Aqua fitness (2004).


PhDr. Karla Tománková,CSc. (1943)
Působila jako vysokoškolská učitelka tělesné výchovy, má 41 let pedagogické praxe s kandidátskou zkouškou z kinantropologie na UK v Praze. Své zkušenosti předává na rekvalifikačních kurzech MŠMT např. adeptům na instruktory kondičního posilování a fitness. Více než 20 let se specializuje na zdravotně orientované sportovní aktivity. V současné době působí v Domě sportu ČASPV v Brně jako lektorka cvičení na míči, instruktorka kondičního posilování. Je spoluautorkou publikací Cvičení na balanční plošině (2009), Cvičíme na velkém míči (2007), Fitball pro ženy i muže (2005), Kondiční posilování v tělesné výchově na základních a středních školách (2005) a poradce kondiční přípravy pro závodníky v tanečním sportu.


Tuto knihu Cvičení s měkkým míčem koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vhodné aj na hodiny telocviku
Obrázek uživatelky
profil
vyborna cvicebni pomucka, dostala jsem maly..jako darek a je supr
Obrázek uživatelky
profil
Používám velký míč, tedy s cvičením to nepřeháním, ale u počítače na něm sedím, je to balada pro záda.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles