8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dětské hodinky s GPS jsou ideální nejen do přírody

29. 11. 2018 | Technika
-Komerční sdělení-

Doplněk, který se může hodit vlastně kdykoliv. Rodičům dodá pocit jistoty a děti získají skvělého parťáka, co je nikdy nenechá spadnout do problémů. Moderní doba sice přináší technologický pokrok, ale stále je tu nebezpečí, které na naše nejmenší číhá třeba při cestě domů ze sportovních tréninků. Mít pojistku v podobě hodinek s GPS lokátorem znamená mít děti prakticky nepřetržitě pod dozorem!

Chytrý mobilní telefon nestačí na všechno


Dětské hodinky s GPS lokátoremJistě, moderní elektronika má řadu výhod. Mobily už neumí jen volat a posílat SMS zprávy, případně krátit dlouhou chvíli pomocí triviálních her. Dětské hodinky s GPS však mají oproti smartphonům několik nesporných výhod. Především, dítě je nebude na ruce skoro ani cítit – a nebude mít potřebu je neustále sundávat. Mobil může zapadnout na dno tašky a zvonění nebude slyšet, vybije se kredit a jedno tlačítko na SOS hlášení zpravidla nestačí. Stejně tak není v porovnání s hodinkami zcela vodotěsný. A to jsme stále jen na začátku. Efektivnější ochranu před nebezpečím nabízí na první pohled zcela nenápadný doplněk, jehož nošení nebude nijak zatěžovat ani děti z prvního stupně ZŠ.


Pomocí GPS lokátoru budete mít neustálý přehled


Vědět o tom, kde se vaše dítě pohybuje, můžete i bez služeb soukromého očka. Je to jednoduché, hodinky s GPS lokátorem budou vysílat zprávy bez ohledu na to, jestli je nositel na cestě do školy nebo se rozhodl jít na procházku do parku. Budete tedy s dětmi neustále v kontaktu, a to bez častých telefonátů nebo jiných věcí, které je před kamarády ztrapňují nebo jim jsou osobně nepříjemné. Nenápadná kontrola je přeci také kontrola, díky speciální funkci mohou děti jediným stisknutím tlačítka na hodinkách zaslat zprávu SOS, která dá najevo, že se děje něco závažného. Podobná elektronika je pak řešením pro každou situaci, která může nastat…

Nejen tyto hodinky, ale  i spoustu další chytré elektroniky a naleznete na eshopu cel-tec.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dětské hodinky s GPS jsou ideální nejen do přírody:

Dětské hodinky s GPS jsou ideální nejen do přírody
Dětské hodinky s GPS jsou ideální nejen do přírody
Dětské hodinky s GPS jsou ideální nejen do přírody
Dětské hodinky s GPS jsou ideální nejen do přírody
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !