Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrá internetová seznamka pomůže vybrat zajímavý protějšek, vybírejte pečlivě

25. 03. 2019 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Internet nám pomáhá s tolika věcmi v každodenním životě, ušetří spoustu času a zaslouží si tím pádem velké ocenění. Přes síť nakupujeme, pracujeme, ale samozřejmě se také seznamujeme. Randění online má celou řadu výhod, od klasického oslovení v MHD nebo na ulici se v mnoha směrech liší a nabídne šanci i méně průbojným osobnostním typům. Usnadňuje první kontakt, nebudete se červenat ani koktat, odpověď si můžete rozmyslet – klidně počká až do rána nebo na dobu, kdy se vrátíte z práce.

Jak se ale vyznat v záplavě nabídek na kvalitní seznámení?


Trh je dnes skutečně až přesycen, ale jak snadno a rychle odlišit nejlepší seznamky od těch spíše průměrných? Existuje celá řada parametrů, podle kterých se rozhodovat. Mnoho potenciálních uživatelek jistě zaujme vyšší počet registrovaných profilů, ten ale nemusí sám o sobě moc vypovídat. Svědčí sice o oblibě portálu, ale některé účty nemusí být dlouhodobě aktivní. Hodnocení lidí, kteří podobný web navštěvují delší dobu a možná se tu už i úspěšně seznámili, má ovšem vysokou vypovídací hodnotu a bylo by vhodné k němu přihlédnout. Online seznamky totiž nabídnou desítky variant, ale ne každá je právě pro vás tou ideální. Platí totiž jasně, že sto lidí znamená také sto chutí.

internetová seznamkaDnes už jsou ale na internetu možnosti úplně pro všechny, protože existují desítky specializovaných seznamek. Některé z nich jsou určené pro různé věkové skupiny, jako třeba seznamka pro seniory, jiné zase vyjdou vstříc gayům a lesbičkám, někdy najdete i seznamovací portály sdružující fanoušky metalové hudby nebo třeba italské kuchyně. A fantazii se určitě meze nekladou, variant může být skutečně bezpočet. Důležité je se seznámit, mít úspěch, zažít dlouhodobý vztah, alespoň o to jde většině uživatelů klasických seznamovacích portálů.

První rande hodně napoví o blamáži nebo úspěchu


Samozřejmě, nikdo neříká, že máte odsoudit člověka už po pár minutách, ale úvodní dojem hodně napoví o tom, co čekat do budoucna. A někdy není právě nejlepší, člověk, se kterým jste si smluvila schůzku, vás přímo bytostně odpuzuje. Není potom důvod lámat cokoliv přes koleno a nejlepší asi bude, když se po anglicku vytratíte. On totiž neexistuje žádný celospolečenský manuál, jak se chovat zrovna na prvním rande a bohužel, někteří pánové v tom potom takříkajíc plavou. Nemějte proto velká očekávání a buďte pak raději příjemně překvapena, než nepříjemně zklamána! Když najdete po chvilce společnou řeč, je napůl vyhráno. Co by ale mělo být pro první schůzky jasné tabu?

    • Bývalí partneři. Určitě o nich prvoplánově nemluvte, snažte se je nezmiňovat. Značí to jediné, a sice, že jste se od ukončeného vztahu neodpoutala a nejste připravená na nový.
    • Práce a výdělek. Možná je hezké se pochlubit tím, kolik činí váš měsíční příjem, ale není na podobné věci ještě dostatek času? Ještě se moc neznáte a osud bohatých nevěst napoví, že?
    • Plánování do budoucna. Vidíte se poprvé, takže není důvod mluvit o svatbě nebo třeba o tom, jestli chcete mít v budoucnu také děti. Protějšek byste mohla jinak bleskově odradit.

Jistě také není zcela vhodné mluvit zeširoka o své rodině, raději se zaměřte na své oblíbené koníčky nebo hudební skupiny a testujte, nakolik se shodnete. Když ne, nic se neděje, zkuste jiné téma. Pokud se ale trefíte do vkusu, rozhovor se rázem rozběhne na plné obrátky. A o to tu přeci od začátku šlo, nebo snad ne?

Přes internet to jde snadno, nevzdávejte se po prvním pokusu


Možná až příliš tlačíte na pilu, možná až moc chcete někoho, kdo by vám rozuměl. A právě to je trochu chyba, protože musíte celé věci dát trochu času. Seznámit se online je totiž ze začátku snadnější pro introverty, ale jinak jde stále o tentýž proces, jako když se poprvé potkáte v kině nebo na večírku. Možná jste se s některým z bývalých partnerů potkala na Facebooku, protože sociální sítě doslova táhnou – a neplatí to určitě jen pro mladší ročníky. Jistě by ale byla škoda nevydat se alespoň na krátkou prohlídku moderních a vyhlášených internetových seznamek.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !