MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev

6. 11. 2015 | Televizní tipy
Miroslav Donutil v roli špičkového chirurga, který z osobních důvodů vzal práci obvodního lékaře v podhorském městečku v Beskydech. Střet jeho svérázné povahy s maloměstským způsobem života pro něj ale záhy vrší řadu nečekaných i úsměvných situací.

Martinovi během domácí návštěvy u Heleny Prokopové pacientka umře. Rozčílený manžel Bohumil doktora v 11. dílu seriálu Doktor Martin obviňuje, že jeho ženu zabil. Sousedkou Prokopových je Martinova teta Marie. Z úmrtí své přítelkyně je zničená, ale od synovce se jí dostane prachbídné útěchy. Mezi rozhněvaným Prokopem a tetou Marií se rozzuří spor. Začne tím, že Prokop postříká pesticidy její pozemek. Pokud by testy odhalily přítomnost pesticidů v zelenině, Marie by přišla o svou licenci biofarmářky. Prokop odmítá jakoukoliv debatu s Marií a zakáže jí dokonce přijít na manželčin pohřeb. Martin se pokusí spor urovnat a vysvětlit panu Prokopovi, nač přesně jeho žena zemřela.

Doktor Martin 11. díl - Láska až na krevTen to ale odmítá poslouchat a tvrdí, že Martin se jen snaží zakrýt v 11. dílu seriálu Doktor Martin vlastní pochybení. Za nějaký čas se ale Prokopovi na farmě přihodí hrozivá nehoda – Marie ho najde uvězněného pod traktorem a hrozí mu vykrvácení. Martin dorazí na farmu spolu s Milošem Brázdou, který mu pomůže Prokopa vyprostit. Zatímco čekají na sanitku, stanou se všichni svědky velkého překvapení.

Irena je mezitím odhodlaná splnit si svůj sen a stát se členkou místních dobrovolných hasičů. Poté, co splní základní testy, ji pohledný člen místních požárníků Roman přichází informovat, že bude přijata na zkušební dobu, což ale vzbudí u Miloše žárlivost. Zdá se, že aspoň policistovi Tomášovi se začíná v dobývání půvabné Julie blýskat na lepší časy. Nové učitelce na základní škole, Tereze Šnajdrové, se udělají na ruce krvavé rány. Lída na ni naléhá, aby zašla za doktorem, ale Tereza se návštěvě lékaře vyhýbá. Doktor Martin si brzy uvědomí, proč se Tereza tak brání některým věcem ve svém životě, a co způsobuje její skutečné zdravotní potíže.

V 11. dílu seriálu Doktor Martin dále hrají: J. Čvančarová, N. Lichý, G. Marcinková, V. Kopta, J. Štěpánková, T. Měcháček, E. Leinweberová, M. Steinmasslová, R. Mikluš, B. Lukešová, A. Duchoslav, A. Mohylová a další.

11. díl seriálu Doktor Martin můžete sledovat 6. 11. 2015 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub, Novák, Hrnčířová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev:

Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
Doktor Martin 11. díl - Láska až na krev
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !