8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

DoktorKA - Rakovina štítné žlázy – diagnóza s největším nárůstem u žen

13. 01. 2016 | Televizní tipy
O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show DoktorKA - Rakovina štítné žlázy – diagnóza s největším nárůstem u žen MUDr. Kateřiny Cajthamlové.
 
Rakovina štítné žlázy. Jen v tomto roce přibude v České republice kolem 1 050 nově diagnostikovaných pacientů, dvě třetiny z nich budou právě ženy. Zatímco se počet případů rakoviny vaječníků za poslední dekádu snížil, počet nově diagnostikovaných případů rakoviny štítné žlázy raketově stoupá.

DoktorKA - Rakovina štítné žlázy – diagnóza s největším nárůstem u ženV roce 2012 bylo ve světě diagnostikováno 298 000 nových případů, z nichž 1 024 bylo v České republice. V celosvětovém měřítku jsme tak na 19. místě ve výskytu rakoviny štítné žlázy, což je rozhodně alarmující číslo.

Pozorujte změny na svém těle, běžte na vyšetření včas! Včasná diagnóza rovná se život!

Co vás v dílu DoktorKA - Rakovina štítné žlázy – diagnóza s největším nárůstem u žen ještě čeká? Dozvíte se, co říká jazyk o vašem zdravotním stavu, proč se bez dentální hygieny vaše zuby zkrátka neobejdou a jak si je tedy čistit nejlépe. Jaká pleťová maska pomáhá zpomalit stárnutí kůže?

Pořad DoktorKA - Rakovina štítné žlázy – diagnóza s největším nárůstem u žen můžete sledovat 13. 1. 2016 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Mikuláš Křepelka


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !