Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Egyptská magie lásky

10. 08. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Egyptská magie lásky
Autorka: Claudia R. Dillaire
Nakladatelství: Alpress
Rok vydání: 2007
Rozměry: 135x205 mm
Vazba: pevné desky (vázaná)
Počet stran: 279 str.
Cena: 229,- Kč

Láska je mocná čarodějka, ale co když nepřichází nebo nás spíše trápí? Tajemná magie dávného Egypta je dokonale propracovaný systém rituálů, které nám mohou být nápomocny. Naučte se, jak k sobě přitáhnout pozornost vytoužené osoby a jak v dosáhnout hlubokého láskyplného vztahu.

Egyptská magie láskyZjistěte, který den v týdnu nebo která měsíční fáze se nejlépe hodí, abyste udělali ten správný krok za štěstím. Láska je mocná čarodějka, ale co když nepřichází nebo nás spíše trápí? Tajemná magie dávného Egypta je dokonale propracovaný systém rituálů, které nám mohou být nápomocny.

Naučte se, jak k sobě přitáhnout pozornost vytoužené osoby a jak v dosáhnout hlubokého láskyplného vztahu. Zjistěte, který den v týdnu nebo která měsíční fáze se nejlépe hodí, abyste udělali ten správný krok za štěstím.

Ukázka z knihy Egyptská magie lásky:

KOUZLO NA PŘIVOLÁNÍ MILOVANÉHO
Toto kouzlo slouží k tomu, aby si vás všiml ten, kdo vás přitahuje. Nejlepší je sesílat je v úterý či pátek během dorůstajícího měsíce, nebo v noci o úplňku. Pokud sesíláte kouzla lásky, vaše motivy musí být pozitivní.  Kouzla nejsou určena k tomu, byste někoho připravili o jeho milého. V případě že si napíšete, jaké je vaše přání, pár dnů o něm přemýšlejte a znovu si čtěte, co jste napsali. Možná se rozhodnete, že pro tu  chvíli není kouzlo nejlepším řešením. Nespěchejte, musíte si uvědomit, co skutečně chcete. Cítíte-li, že kouzlo, které má přinést lásku, je správná volba, meditujte o svém záměru. Pak můžete začít.

Potřebné předměty:
- růžová 10 cm dlouhá kónická či votivní svíce
- olej - růžové kadidlo
- Kadidelnice
- Červené pero
- Papír
- Pinzeta
- Kotlík nebo jiné ohnivzdorná nádoba
- zápalky

Zapalte kadidlo, zhluboka se nadechnutě a uvolněte se. Potřete svíčku od knotu ke spodnímu konci olejem, vizualizujte své přání a přitom odříkejte: "Má láska  k tobě je nekonečná jako Nil. Proč mě nevidíš? Nemůžu jít ani spát bez myšlenek na tebe, přece však se mnou nemluvíš. Míjím tě každý den po cestě k řece, letmo se dotkneme, přece se mi však nepodíváš do očí. Máš snad jiného, kdo uchvátil tvé srdce?"

Postavte svíčku před sebe a zapalte ji. Červeným perem zapište toto zaříkání na kus hnědého papíru. Až skončíte, přečtěte zaříkání nahlas, polibte papír a potřete kapkou oleje. Papír nadvakrát přeložte,uchopte jej pinzetou a zapalte plamenem  svíčky. Vhoďte ho do kotlíku, kde musí shořet úplně na popel. Zůstaňte u svíčky, dokud nedohoří, a přitom myslete na svou touhu a na to, jak byste chtěli, aby byla uspokojena.

Zdroj: Alpress.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsou fakt na zvazeni..asi se najdou lide co se nachytaji
Obrázek uživatelky
profil
rituály mohou ale být i nebezpečné. Co když se vám přání splní a vy zjistíte, že nebyl ten pravý. Za všechno v životě se platí a člověk by měl spíš spoléhat na svou hlavu a na to, co mu život přináší.
Obrázek uživatelky
profil
Ale připomíná to vyprávění kamarádky. Měli v práci kolegyni - holku kolem třicítky. Ta také věřila kdejaké takové kravině.
A líbil se jí jeden kolega.
Jednou prý přitáhla do práce termosku a nabídla mu ať ochutná speciální čajovou směs.
No, kolega se napil, za dvě hodiny byl už zelený a pak dva dny v pracovní neschopnosti kvůli běhavce.
Měl to být nápoj lásky.SmajlíkSmajlík
No, od té doby se prý té holce vyhýbá jak může a požádal o přeložení na jiné oddělení. Asi se bál, co by ho ještě čekalo.
Obrázek uživatelky
profil
Já tedy do této skupiny nepatřím, ale pár takových bláznů jsem již potkala Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
lydias - nestrašSmajlík))
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles