8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Expozitura (11)

16. 11. 2011 | Televizní tipy

Expozitura (11)

Kriminální seriál Expozitura ve středu 16. listopadu 2011 ve 20 hodin zavede diváky doprostřed bouřlivé vězeňské vzpoury! V ní se ocitne i vyšetřovatel Dan, který byl do věznice nasazen na tajnou misi, v níž mu chvílemi opravdu půjde o život! Jeho identitu odhalí místní kaplan, kterého nezapomenutelně ztvárnil herec Vladimír Dlouhý v jedné ze svých posledních rolí.

Jedenáctý díl krimiseriálu Expozitura odhalí drsné vězeňské praktiky! Již ve středu 16. listopadu 2011 od 20:00 budou diváci TV Nova moci sledovat, jak se parťák vyšetřovatelky Terezy infiltruje v rámci tajné mise do věznice. Důvodem je informace, že se ruská mafie chystá vyvolat vzpouru a v nastalém zmatku osvobodí svého bosse Ivana. Na Dana, kterému expozitura vytvoří falešnou identitu, ale číhá za branami věznice smrtelné nebezpečí. Jako inspirace pro tento díl posloužila tvůrcům seriálu Janku Kroupovi a Josefu Klímovi událost z roku 2001, kdy byl při policejní akci zvané Alcatraz zmařen útěk z věznic několika členů ruské mafie.

V jedenáctém díle seriálu nazvaném Osamělá mise se kromě herců Hany Vagnerové, Roberta Jaškówa, Pavla Zedníčka či Jana Dolanského objeví v epizodní roli také herec Vladimír Dlouhý. Jeho postava vězeňského kaplana je jednou z posledních, kterou herec za svého života ztvárnil.

11. díl Osamělá mise


Drobeček je propuštěn pro nedostatek důkazů, inspekce formálně ukončila vyšetřování a tajný ruský agent upozorní Terezu s Danem, že Čerkašští chystají ve vězení vzpouru, aby v nastalém zmatku osvobodili svého bosse Ivana.

Brousil s Oravou kupodivu souhlasí, aby do vězení pronikl pod falešným krytím někdo z Expozitury.

Zároveň kdosi přichází do vězení a zadává zakázku na Danovu likvidaci.

S Terezou je Dan ve spojení přes mobil. Přesto kritický den přijde nečekaně dřív. Dan je postřelen, jeho zranění je kritické.

Odloučení a strach o druhého působí na Terezu a Dana jako katalyzátor citu.

Další díl seriálu Expozitura uvidíte  16. listopadu 2011 od 20 hodin na Nově!



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Super český film Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
čím dál tím zapletenější a koukáme s manželem každou středuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles