MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotky, fotky, fotky...

26. 01. 2013 | Technika

Dnes má foťák každý. Každý fotí něco jiného. Někdo vyráží do přírody nebo za památkami. Někdo touží mít úžasné fotky z dovolené a pak se s nimi chlubí na internetu, asi proto, aby mu tu dovolenou mohl každý závidět. Někteří mí přátelé opravu hodně cestují a mají fotky z různých koutů světa. Někteří občas vycestují hodně daleko, pak mají asi pocit, že už se tam nikdy nepodívají a musí všechno zdokumentovat. Jejich alba mají tisíce fotek. Deset fotek, jak leží na pláži, deset, jak stojí v moři, deset, jak do písku napsali vzkaz….

Někdo fotí své děti, má tisíce zajímavých fotek, tak třeba fotku, jak dítě leží na bříšku a zvedá pravou ručičku, jak se dítě směje atd. Moje babička a můj dědeček dostávají pravidelně fotky pravnoučat. Jednou sedí pravnuk na nočníčku, pak se koupe ve vaničce apod. Už dostali i takový kalendář s fotkami. Já sama mám v albu také hodně nahých miminkovských fotek. Moje kamarádka má také spoustu fotek svého chlapečka, komentáře jsou obvykle „poprvé na sáňkách“ apod. Z takové události pak vznikne 300 fotek, které musí dát na internet. Objektem fotografování mohou být také zvířata.    

fotky, fotky, fotkyČlověk je však samolibý tvor a často fotí sám sebe. Taková sebeláska není vůbec nic špatného, pokud nezachází do krajností. Holky se mají potřebu fotkami chlubit. Možná mají potřebu číst si komentáře: sekne ti to, kočka, sluší ti to, máš hezké vlasy atd. Kdo ví, třeba si takto chtějí zvýšit své sebevědomí. Fotky před zrcadlem jsou opravdu šílené a na internetu je jich pořád dost. Kamarádka se prostě musí hned pochlubit svým novým účesem. Nestačí, že ho všichni uvidí zítra v práci nebo ve škole. A pak je spousta fotek, které se na internet nedostávají. Jsou to fotky spoře oděných dívek, resp. nahých. Občas má někdo odvahu a dá na internet i „žhavé“ fotky, a tak už jsem si mohla například prohlédnout svou kolegyni v rudém korzetu, ležící na kožešince ve všech možných polohách. Jednou se na mě v tom korzetu usmívá, pak je zase vážná. Já jsem přitom o shlédnutí jejích fotek nestála.

Zanedlouho jsem si zase mohla prohlédnout fotky jiné kolegyně ovinuté v bílém „prostěradle“. Nedávno jsem se jí ptala, co dát příteli za dárek k Vánocům. Ona se na mě usmála a sdělila mi, že pro svého přítele nafotila kalendář (samozřejmě je v něm nahá). Nebyla jsem schopná jí říct, že si myslím, že je to pitomost. Takový kalendář s vlastními fotkami, je především dárkem pro ni samotnou, ne pro něho. Nepřeháníme to trochu s tím fotografováním a sdílením soukromých fotek?


Rumlova - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
u nás doma fotíme s manželem oba dva,žážitky z dovolené,narozeniny i jak nám vnučka roste před očimaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
když nebyl digitál, každý si dobře rozmyslel než udělal záběr.
Dnes fotí na digitál i profesionálové, ale když je poslouchám, tak mají velký odpad. Ze 100 fotografií vyberou třeba 3 záběry, a to považují za dobrý výsledek.
Každému se stane, že fotka není zaostřená, že nejsou dobré světelné podmínky, nebo že focený předmět je špatně umístěný. Ale měli bychom mít odvahu fotky mazat.
Obrázek uživatelky
profil
U nás fotí hlavne manžel a musím povedať, že dobre. Máme vnučku, chatu, chodíme na dovolenky či už "doma" alebo do zahraničia, na výlety, do prírody, ..., čiže námetov na fotenie je dosť.
Ale nepáči sa mi, keď niekto vystavuje veľmi súkromné fotky,o tých "šteklivých" ani nehovorím. Predsa to má byť pamiatka pre nás a cudzím väčšinou tie fotky veľa nepovedia.
Preto aj sem vkladám fotiek pomerne málo a vnučku, alebo nás naozaj veľmi výnimočne.
Máme taký fotoalbum, ako je na fotke pri článku a keď ideme niekam na návštevu, ukazujeme fotky v tomto albume. Určite by som ich nezavesila na internet.
Ale každý sme iný a kto sa chce "ukazovať", nech tak robí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles