Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotky, fotky, fotky...

26. 01. 2013 | Technika

Dnes má foťák každý. Každý fotí něco jiného. Někdo vyráží do přírody nebo za památkami. Někdo touží mít úžasné fotky z dovolené a pak se s nimi chlubí na internetu, asi proto, aby mu tu dovolenou mohl každý závidět. Někteří mí přátelé opravu hodně cestují a mají fotky z různých koutů světa. Někteří občas vycestují hodně daleko, pak mají asi pocit, že už se tam nikdy nepodívají a musí všechno zdokumentovat. Jejich alba mají tisíce fotek. Deset fotek, jak leží na pláži, deset, jak stojí v moři, deset, jak do písku napsali vzkaz….

Někdo fotí své děti, má tisíce zajímavých fotek, tak třeba fotku, jak dítě leží na bříšku a zvedá pravou ručičku, jak se dítě směje atd. Moje babička a můj dědeček dostávají pravidelně fotky pravnoučat. Jednou sedí pravnuk na nočníčku, pak se koupe ve vaničce apod. Už dostali i takový kalendář s fotkami. Já sama mám v albu také hodně nahých miminkovských fotek. Moje kamarádka má také spoustu fotek svého chlapečka, komentáře jsou obvykle „poprvé na sáňkách“ apod. Z takové události pak vznikne 300 fotek, které musí dát na internet. Objektem fotografování mohou být také zvířata.    

fotky, fotky, fotkyČlověk je však samolibý tvor a často fotí sám sebe. Taková sebeláska není vůbec nic špatného, pokud nezachází do krajností. Holky se mají potřebu fotkami chlubit. Možná mají potřebu číst si komentáře: sekne ti to, kočka, sluší ti to, máš hezké vlasy atd. Kdo ví, třeba si takto chtějí zvýšit své sebevědomí. Fotky před zrcadlem jsou opravdu šílené a na internetu je jich pořád dost. Kamarádka se prostě musí hned pochlubit svým novým účesem. Nestačí, že ho všichni uvidí zítra v práci nebo ve škole. A pak je spousta fotek, které se na internet nedostávají. Jsou to fotky spoře oděných dívek, resp. nahých. Občas má někdo odvahu a dá na internet i „žhavé“ fotky, a tak už jsem si mohla například prohlédnout svou kolegyni v rudém korzetu, ležící na kožešince ve všech možných polohách. Jednou se na mě v tom korzetu usmívá, pak je zase vážná. Já jsem přitom o shlédnutí jejích fotek nestála.

Zanedlouho jsem si zase mohla prohlédnout fotky jiné kolegyně ovinuté v bílém „prostěradle“. Nedávno jsem se jí ptala, co dát příteli za dárek k Vánocům. Ona se na mě usmála a sdělila mi, že pro svého přítele nafotila kalendář (samozřejmě je v něm nahá). Nebyla jsem schopná jí říct, že si myslím, že je to pitomost. Takový kalendář s vlastními fotkami, je především dárkem pro ni samotnou, ne pro něho. Nepřeháníme to trochu s tím fotografováním a sdílením soukromých fotek?


Rumlova - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mluvíš mi z duše Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Stejně jako je věcí každého jednotlivce co fotí, kolik toho fotí a kde fotky zveřejňuje, máte i vy volbu zda se na ně budete koukat nebo ne. Nikdo vás přece nenutí navštěvovat sociální sítě či weby s fotkami, které vás nezajímají....
To že někdo doslova vyzvrací každé své soukromé a intimní záležitosti na internet je hloupé, smutné, trapné, nezodpovědné... ale proč se nad tím pozastavovat - prostě podobné věci ignoruji.
Obrázek uživatelky
profil
já dostala foťák mám dojem ,že v roce 2008-9 a od roku 2010,co chodím sem na Chytrou,tak fotím víc,fotím všechno...ale rodinu minimálně,a ani na internet nedávám,jen docela vyjímečně..
Obrázek uživatelky
profil
Co manžel fotí na digitál a dáváje do počítače, nemám šanci si je v klidu prohlédnout. Jsou to hlavně fotky z cest výhledů skal na kopce apod.
Stačilo by se to naučit, zapsat, jak je z počítače dostat, moc o to neusiluji, abych s tím něco neprovedla. Mám už takovou pověst v rodině.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
s manželem fotíme oba, ale nejsme žádní profíci.
Na internet dávám jen fotky květin, krajiny, oblohy a pod. Fotky rodinných příslušníků si raději necháváme pro sebe na památku.
Článek se mi líbil.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles