8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík

24. 06. 2018 | Televizní tipy
Český vědec a ředitel Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky ČVUT. Scénář a režie pořadu GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík V. Olmer.

Prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc., dr.h.c. je zakladatelem Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky Českého vysokého učení technického v Praze (CIIRC). Před jeho založením působil jako vedoucí katedry robotiky na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze. CIIRC zřídil s myšlenkou propojit odborníky v oblasti robotiky a kybernetiky, kteří byli do té doby roztroušeni napříč celým ČVUT, a napojit je na další týmy v ČR i ve světě.

Přednáší v zahraničí, je autorem nebo spoluautorem více než 160 časopiseckých a konferenčních článků, spoluautorem nebo editorem 17 knih a spoluautorem 5 amerických patentů.

Za své vědecké úspěchy prof. Mařík získal v roce 2017 Státní cenu, vyznamenání Chairman Team Award společnosti Rockwell, rakouský „Čestný kříž pro vědu a umění“, v roce GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík2010 prestižní ocenění „Česká hlava – Invence“. V roce 2012 obdržel cenu Outstanding Service Award od IEEE SMC Society, v roce 2016 pak od Industrial Informatics Society cenu „ABB Longlife Contribution to Factory Automation Award“. V roce 2013 obdržel čestný doktorát na VUT Brno.

GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík lze sledovat 24. 6. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík:

GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík
GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík
GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík
GEN – Galerie elity národa: Vladimír Mařík
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles