8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015

5. 12. 2015 | Televizní tipy
Pořad sourozenců Gondíkových, který vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o., a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni.

Gondíci s.r.o. – 5.12. 2015:


Dnešní speciální díl bude mikulášský, Dalibor se v něm představí jako anděl a Adéla jako čert. K Mikuláši patří sladkosti, a tak si povíme o nejrůznějších chutích a druzích pralinek a čokolády. Nejen děti potěší kouzla s tabulovou barvou a křídou.

Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015Styl cedulí, cedulek, nápisů křídou na tabulovou barvu je velice módní a za pár korun se dají vytvořit krásné věci. Krásné jsou ale i klenoty a my dnes navštívíme zlatníka a dozvíme se, jak se šperky vyrábějí.

Naučíme se také výrobu stylového kurníku. Čas dárků přichází a stylovým kurníkem můžete obdarovat nejen sebe, ale samotné slepičky. Ukážeme vám, že mít slepice na zahradě může být „in“. Dárky nenosí jen Mikuláš, záhy po něm tu budou Vánoce – a my se v pokračování miniseriálu o tom, jak se slaví Vánoce jinak, dozvíme o stylu Vánoc v zahraničí.

Na Vánoce samozřejmě nemůžou chybět ořechy – poradíme, jak se vyznat v jejich různých druzích. Potěší i návody na jedlé dárky a květinová vánoční aranžmá. Hlavním chodem štědrovečerní večeře nemusí nutně být kapr – v rubrice FRESH se naučíme recept na zapečeného lososa s bylinkovou omáčkou.

Další premiérový díl magazínu Gondíci, s. r. o., pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory, sledujte v sobotu 5.12. 2015 v podvečer na Primě!

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015:

Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015
Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015
Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015
Gondíci s. r. o. - 5.12. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !