MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech

24. 04. 2013 | Úspěšní lidé
Ve znamení růžové barvy se nesla oslava získané prestižní herecké ceny Thálie muzikálové hvězdy Jana Kříže v jeho domovském Divadle Kalich. Nešlo však o konzumaci růžového vína či sektu, ale známých růžových pilulek proti bolesti. Herec si dva dny před oslavou namohl krční páteř při náročném tanečním čísle, nicméně radost z ocenění za svůj strhující výkon v hlavní roli muzikálu Pomáda si zničit nenechal.

„Slavil jsem samozřejmě už hned po televizním přenosu. Samotnou Thálii, tedy křehkou vázu z dílny Bořka Šípka, jsem před párty na Žofíně raději svěřil rodičům. Bál jsem se, že bych ji nemusel domů donést celou, a to by mě hodně mrzelo,“ svěřil se Jan Kříž. Doma si ji ovšem ani tak neužil. Celý měsíc totiž váza bude vystavena v Divadle Kalich. Mladému herci to zatím nabídne možnost vyřešit, kde v obýváků pro vzácnou trofej najde prostor. Nemá v tom zatím jasno. „Asi si pro ni budeme muset pořídit novou poličku nebo vitrínu,“ plánuje společně s přítelkyní Marií Blahynkovou, s níž se potkává i na jevišti v muzikálech Robin Hood a Pomáda.

Jan KřížJanu Křížovi se pracovní nabídky jen hrnou. Objeví se například v novém muzikálu Divadla Kalich od osvědčeného autorského dua Ondřej Soukup – Gabriela Osvaldová Mauglí. A také ví, že mu role frajírka Dannyho Zuka z Pomády, za níž cenu získal, ještě nějaký čas zůstane. Pro velký zájem diváků je uvádění legendárního muzikálu v Praze prodlouženo i po odehrání původně avizované stovky repríz.

Společně se svými hereckými kolegy Jan napjatě čeká na zprávu z Hollywoodu od agentů Johna Travolty, kterého role Dannyho ve filmové verzi Pomády před 35 lety proslavila. Světová megastar by se totiž měla přijet na pražské nastudování osobně podívat, a to ještě do letních prázdnin. Travolta slyšel o naší Pomádě samé superlativy z úst nejpovolanějších, tedy od majitele práv k muzikálu Ronalda S. Tafta, který byl v Praze na premiéře a který je shodou okolností hercovým sousedem. „Zatím si neumím představit, že by těmito dveřmi prošel John Travolta. Setkat se tu s ním by byl neuvěřitelný zážitek na celý život,“ přemítal Jan Kříž na oslavě v zákulisí Divadla Kalich.

Zdroj, foto: Divadlo Kalich


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech:

Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech
Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech
Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech
Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech
Herec Jan Kříž slavil Thálii v bolestech
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles