MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubne celá vesnice - 4. díl - 29. 1. 2024

29. 01. 2024 | Televizní tipy
Jak pokračuje hubnutí statečných obyvatel středočeských vesnic? Soutěžní reality show se blíží do své poloviny, takže by měly být vidět například první výsledky hubnutí. Středočeské vesnice Kytín a Nová Ves pod Pleší pokračují v boji o peníze, ale také o vesnickou čest. Jak a komu to půjde tentokrát?

Jak jsou na tom naše týmy a neobjevují se krize? Bude se tentokrát dařit oběma týmům stejně, nebo zase převáží ručičky vah směrem k jedinému? Na neutrálním území proběhne další soutěžní klání. A bude se pracovat s páteřní deskou. Kdo ví, co s ní a kdo si s ní umět poradit nebude?

Hubne celá vesnice - 4. díl - 29. 1. 2024Opět převezmeme soutěžní disciplínu z TFA, tedy soutěže pro extrémní hasiče. Sledujte, jak napínavé může být soutěžení mezi hasiči ze sousedních obcí. Co potrápí soutěžící, kdo je největší tvrďák a ukápne také slzička? 

Po soutěžích dojde i na protažení těla i ladění jídelníčku. Kdo potřebuje kdy ubrat, kdy přidat, kdo si může dovolit jíst víc, kdo méně? A kdo na rady pana doktora dá, kdo nikoliv? A může jedna změna motivovat i další? Pořadem provází Martin Zounar.
 

Dívejte se na druhý díl pořadu Hubne celá vesnice v pondělí 29. 1. 2024 od 21:30 na Primě.



Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hubne celá vesnice - 4. díl - 29. 1. 2024:

Hubne celá vesnice - 4. díl - 29. 1. 2024
Hubne celá vesnice - 4. díl - 29. 1. 2024
Hubne celá vesnice - 4. díl - 29. 1. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !