Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubne celá vesnice už v pondělí 8. 1. 2024 na Primě

8. 01. 2024 | Televizní tipy
Přemýšlíte, jak se motivovat k hubnutí v novém roce? Jak si zlepšit fyzičku, když zrovna nechcete být modelkou, takže potřebujete jíst výživně a zdravě, abyste zvládli denní porci svých povinností? Zkuste změnit životní styl spolu se statečnými účastníky projektu Hubne celá vesnice, kteří se nejen snaží vyhrát pro svou vesnici pořádný balík peněz, ale také motivovat ostatní v obci, aby zdravě žili.

Během prvního dílu se účastníci společně rozcvičí, zjistí, jaký mají biologický věk, tedy jak opotřebovaný organismus, a dostanou do ruky jídelníček. Díky tomu si starosta Kytína také odpustí špekáček během oslavy, ke které tato pochutina neodmyslitelně patří. Hasičské soutěže prověří souhru i vytrvalost obou týmů, měřit se budou kroky a zjistíme, že jeden ze soutěžících má velice známého kamaráda. Jenže ten mu během akce moc nepomůže.

Hubne celá vesnice už v pondělí 8. 1. 2024 na PriměPokud si pamatujete na pořad, kdy proti sobě stála dvě města a poměřovala síly, máte jej nyní v ryzejší podobě zpět. Starostové pro své obce dýchají dvacet čtyři hodin denně a neváhají dát všanc nejen svou pověst, ale také návyky a zlozvyky. Kdo to nakonec ocení?

Středočeské vesnice Kytín a Nová Ves pod Pleší se proti sobě postaví v souboji, z něhož mají účastníci možnost odnést si nemalou výhru, která bude následně použita ke zvelebení obce. V průběhu tří měsíců budeme moci sledovat partičky dobrovolných hasičů ze sousedních vesnic, kteří se rozhodli ukázat, že pro vesnici, kde žijí, také dýchají.

V průběhu časosběru je zaznamenáno, jak hráči spolupracují, jak se motivují, jak plní úkoly jim zadané. A tím získávají pro tým tolik potřebné body. Soupeřit účastníci budou ve třech disciplínách. První bude hubnoucí – kdy se bude měřit a hlídat Fit Index jednotlivých soutěžících. Následovat budou dvě fyzické disciplíny, které prověří skutečnou fyzičku všech účastníků, nasbíranou pod vedením trenérek, ale také se bude cenit týmovost a odhodlání.

Průvodcem pořadem je Martin Zounar, patrony týmů pak Tomáš Matonoha a Zora Jandová, kteří mají k vesnicím svůj vztah. I když si velká většina lidí myslí, že vesnický duch se z našich životů a světa dávno vytratil, není tomu tak. A právě pořad Hubne celá vesnice je toho důkazem. Česká vesnice je základem soudržnosti, pochopení a táhnutí za jeden provaz.

Sledujte tento napínavý souboj již od 8. 1. 2024 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !