MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvězdy dováděly v cirkusu Praga

7. 11. 2009 | Ze společnosti

Osobnosti zavítali do Cirkusu Praga, kde se konalo malé představení s českými osobnostmi. Šlo o vyvrcholení zábavné aukce Bonus.cz, kam Agáta Hanychová věnovala obraz, kde pózovala nahoře bez a  Míša Nosková věnovala do aukce náramek. Vše se konalo v Galerii u Anděla v červenci, a proto nemohl chybět galerista Zdeněk Podhůrský, který dorazil na setkání to cirkusu Praga s malou dcerou Mařenkou. 


"Díky zábavné aukci Bonusu dostala zvířátka v cirkusu Praga peníze, sezona je nic moc, lidé šetří, tak jsem rád, že se Agáta, Míša a Zdeněk  rozhodli věnovat peníze z dražby na dobrou věc," dodal ředitel cirkusu Jan Kopecký a přivítal se se spoluorganizátorem Davidem Novotným.

Zábavný program odstartovala Míša Nosková se třemi kozami – Lízou, Mařenkou a Cholitou.

agata-hanychovaKozy běhaly dokola manéže, přeskakovaly překážky a Míša na závěr vyzkoušela hrazdu. "Jéé, já nebyla tak dlouho v cirkusu, a kozy bych v něm ráda cvičila, je to zábavný. Ty moje kozy mi cvičí přítel Honza, tak snad mi je zkrotí," dodala s úsměvem Nosková.

Poté už se předvedla krotitelka makaka, „opičák Virgin“, Agáta Hanychová a cvičitelka Daniela. "Jéé, já se ho bojím," ječela Agáta. No, ale zvykli si na sebe dost rychle a za chvíli Agáta již házela kroužky a on jí je chytal, poté mu dala pamlsek oříšek a piškot.

"Můj  přítel mi říká opičko, že když někam jdeme, tak se na mě lidi dívají, proto jsem si vybrala opičáka." Opičák makak Virgin neměl ale dnes svůj den, aby vycítil velkou show. "Byl od rána nervózní a bála jsem se, aby Agátu nepokousal," dodala cvičitelka Daniela. Opičák si však Agátu tak oblíbil, že s ní odcházel do zákulisí jako největší kamarád.

Poté následoval klaun Pepino. Jak to chodí v každém správném cirkusu, tak si vybral do manéže Míšu Noskovou a musela s ním dovádět. Vyvrcholením celé show byla jízda na koni Zdeňka Podhůrského.

Zdeněk Podhůrský nasedl na koně a uprostřed manéže se ukázal jako profesionální drezér. Kůň Romeo ho poslouchal a na závěr odvezl i svou dceru Mařenku.

zdenek-podhurskyAgáta Hanychová se nedala zahambit a na závěr celé show se stala akrobatkou. Nasedla na hrazdu a vznášela se nad manéží jak zkušená cirkusačka. "Tak už vím, co budu dělat až nebudu dělat přehlídky, budu pracovat v cirkusu, budu dělat drezúru s opičákem a taky akrobatku," pochlubila se Agáta v zákulisí Davidu Novotnému, pořadateli akcí.

Všichni odcházeli spokojeni  a zase se těšíme někdy na viděnou v cirkuse Praga !


Autor: David Novotný



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hvězdy dováděly v cirkusu Praga:

Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
Hvězdy dováděly v cirkusu Praga
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hezka podivana
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles