Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Internetové seznamky jsou stále v kurzu

10. 07. 2019 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Lásce člověk neporučí. Ačkoli každý z nás preferuje jiné možnosti navazování kontaktů všem jde o totéž. Nemáme tím na mysli žádné sprosťárny, ale to, že každý z nás hledá tu pravou lásku, která nás bude milovat v dobrém i ve zlém. Jednou z nejčastější forem poznávání protějšků jsou právě internetové portály.


Přes internet se seznamuje čím dál více lidí


Pokud jste starší ročník tak možná kroutíte hlavou. To si ti "mladí" neumí najít holku nebo kluka "normálně" jako za starých časů? To je velmi dobrá otázka, ale na zmíněných webech nenajdete pouze uživatele do 20 let, ale také existují seznamky určené výhradně pro starší obecenstvo, tím máme na mysli 50 let a více. Stránky s touto tématikou jsou navštěvovány čím dál častěji a jejich provozovatelé si mohou mnout ruce nad čím dál vyššími výdělky.

TopSeznamky.czČeho se nejvíce bojíme?


Jakmile se začneme s někým stýkat začneme zjišťovat, že vše není úplně tak jak bylo v profilu zmíněno. Co lidem nejvíce vadí, pokud se budeme bavit o vážném vztahu?

    • lhaní a přetvářka
    • ženy, které hledají muže jen kvůli penězům
    • muži, kterým jde pouze o to, aby ženu dostali do postele
    • alkoholismus, pokud to není movitý business man, co popíjí špičkovou whisky
    • lidí, kteří nemají vyřešené minulé vztahy
    • lidí, kteří nás chtějí jen využít
    • lidí, kteří jsou závislí na hazardu a mají na každém rohu půjčku

Výhody online seznamek


Internetové seznamky mají mnoho výhod. Najdete zde muže a ženy, kteří přesně ví co hledají. U jednotlivých profilů nenaleznete nejen fotografie, ale také bydliště, absolvované vzdělání, zájmy a mnoho dalšího. Oslovení potencionálních partnerů je velmi jednoduché a okamžité, díky online chatu. Další vychytávkou je vzájemné projevení sympatií ještě předtím, než daného krasavce nebo krasavici oslovíte. Jak to funguje? Při prohlížení profilů odešlete srdce, pokud jej obeslaná osoba opětuje tak jste si padli do oka.

Dalším plusem je, že neexistují pouze seznamky pro ty, co hledají vážný vztah. Na své si přijdou i ti, kteří vyhledávají flirt, milence/ku a nebo pouze kamarády.

Nevýhody online seznamek


Každá mince má dvě strany, proto musíme uvést i mínusy. Ačkoli se na první pohled všechny seznamky tváří, že jsou zcela zdarma po registraci mnohdy zjistíte, že bez premium členství neodešlete ani písmenko. Tyto služby se poté velmi těžko ruší, protože se musí vypovědět alespoň týden předem zasláním dopisu někam do zahraničí.

Je pravdou, že díky tisícům profilů si můžete vybrat jen toho, kdo vás opravdu zaujal/a, ale díky tomu je konkurence velmi velká a mnoho fotografií může být zavádějících.

Častým problémem jsou falešné profily s kradenými fotkami. Občas se vám stane, že narazíte na hollywoodské hvězdy, které se s vámi chtějí seznámit. Ano, třeba Britney Spears nebo Brad Pitt.

Jak si vybrat ten správný seznamovací portál?


Na českém trhu najdete desítky seznamek. Každá z nich se zaměřuje na někoho jiného, proto doporučujeme vyzkoušet tento osvědčený srovnávač TopSeznamky.cz, kde naleznete ty nejlepší portály v ČR.

Závěrem


Seznamky jsou rozhodně zajímavou možností jak si někoho najít, ale rozhodně nejsou pro každého, přece jenom není nic hezčího, když muž osloví ženu někde na baru a později se z toho vyklube fungující vztah.
 
 

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !