Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se obléci v teplých letních dnech na pracovní schůzku

22. 07. 2013 | Pro ženy
Dámy, často přemýšlíte co si na sebe obléci v teplých letních dnech? Zvláště pak když víte, že vás čeká důležitá pracovní schůzka, na které chcete svůj protějšek okouzlit a udělat na něj dojem?

Rtuť teploměru v dopoledních hodinách stoupá někdy až k 35 °C, a vy se i přesto chcete cítit ve svém oblečení dobře? Přinášíme vám vhodnou inspiraci, jak se v těchto teplých dnech na vaši pracovní schůzku obléci.

Zejména při pracovním pohovoru či důležité pracovní schůzce klademe velký důraz na náš zevnějšek, neboť o člověku dokáže mnohé prozradit. V pracovních vztazích a obchodním partnerství hraje první dojem zásadní roli. Svým zevnějškem totiž vyjadřujeme především respekt k druhému člověku, k partnerovi v pracovním vztahu i k situaci, ve které se právě ocitáme. Volba vhodného oděvu je tedy velice důležitá a není radno ji podceňovat.
Jak se obléci na schůzku

Ve vysokých teplotách vyměňte klasické černé kalhoty za sukni s halenkou či šaty. Důležité ovšem je zvolit správný střih, který vám bude dobře sedět a vy se tak budete cítit pohodlně. Aby vaše pokožka mohla dýchat, je v teplých dnech lepší volit lehčí a vzdušnější materiály.

Váš celkový outfit můžete dovést k dokonalosti za pomoci dalších módních doplňků jako jsou šperky, brože, kabelky a pásky. Silueta ženského těla v šatech ještě více vynikne, pokud si vezmete boty na podpatku. Vhodně zvolený střih dokáže vyzdvihnout určité přednosti nebo naopak zamaskovat jisté nedostatky ženského těla.
Kvalitní, prodyšné materiály se nemačkají. Nemusíte se tak bát, že než dojedete na schůzku, bude vaše oblečení samý přehyb.
Jak se obléci na schůzku

Zdroj, foto:
módní návrhářka
Jiřiny Tauchmanové


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Krásné jsou všechny modely, ale v těch skoro 40 stupňových vedrech bych byla spocená ve všem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nádherné kombinace!!! Jen škoda malého výběru, jsme i tací, kteří si nemohou dovolit nosit "zastrkané" vrchní díly do sukní a kalhot. Snad bude i nějaký článeček s typama pro nás... Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale chtělo by to i něco pro nás ZRALÉ ŽENY
Obrázek uživatelky
profil
chodím na pracovní schůzky, ale je mi přes padesát, tak to by asi nešlo...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkné kombinace
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles