Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se obléct pohodlně a trendy

22. 07. 2022 | Trendy
-Komerční sdělení-

Obléct se pohodlně a přitom trendy nemusí být vůbec náročné. Toto jsou naše tipy, jak na to.


Jak se obléct pohodlně a trendy









Ze všech stran slyšíme rady, jak vypadat stylově a co je právě „IN“. Víte ale i to, kdy vypadáte skutečně trendy? Přeci pokud se v oblečení cítíte pohodlně a dobře. Tyto kousky oblečení by proto neměly chybět ve vaší skříni.

Jak se obléct pohodlně a trendy


Číslo jedna jsou boty 


Mnozí při svém nákupu podceňují kvalitu a vybírají si levnější alternativy. Boty jsou přitom nejdůležitějším kouskem celého outfitu. Krom toho jestli vám ladí k celkovému looku, byste měli dbát také o to, aby byly pohodlné. Strávíte v nich přeci celý den.


Víte, jaké bot byste měli mít doma? Ideálně z každého druhu alespoň jedny. Budete je moci nejenom jednoduše, ale i stylově kombinovat s oblečením. Doplňte váš botník boty pro každou příležitost. S Deichman sleva bude váš nákup výhodnější.
 

Kvalitní džíny


Světlé, tmavé, roztrhané, bez děr, s vysokým nebo nízkým pasem a v různých střizích. Všichni je milujeme. Na tento kousek oblečení hodně z nás nedá dopustit. Jsou skvělé nejenom na volný čas. Můžete si je obléct do práce i na oslavu.

Jak se obléct pohodlně a trendy


















Nude oblečení


Oblečení v neutrálních tónech může být základem mnoha vašich outfitů. Takového kousky oblečení se snadno kombinují. Ještě snadněji se z nich dá vytvořit „monochromatický look“, tedy tón v tónu. O vašem stylu v oblečení nude odstínů nebude pochyb.

„Nikdy nepodceňujte silu jednoduchého trička, džínsů a bundy. To vypadá vždy velice shic.”

- Karl Lagerfeld


Nebojte se ani barev


Podobně můžete postupovat i při barevných kusech oblečení. Pokud si správně vyhrajete s barvami a nepřeženete to, může vzniknout skutečně příjemný outfit. Nebo si vyberte jeden dominantní barevný kousek, který zkombinujete s neutrálním oblečením. Může ním být například kousek v barvě letošního roku Very Peri. Chybí ve vašem šatníku barvy? Je ten ideální čas změnit to a využít Urbanstore slevový kód.

Nebojte se barev

















Komplety


Není snad nic jednoduššího jako sáhnout ráno po kompletu. Teplákový, džínový, sukňový či kalhotový. V každém budete chic. Do jejich koupi vám doporučujeme investovat.

  Komplety



















Jak nezaplnit šatník zbytečným oblečením?

 
„Sleva“ skutečně nemusí být slevou – módní řetězce nás často lákají nakupovat ve výprodejích a slevách. Každý z nás určitě nejednou nedokázal odolat. Před nákupem si položte dvě otázky. První je, jestli jde skutečně o výhodnější cenu v porovnání s původní. Druhou, ještě důležitější, zda daný kousek oblečení skutečně potřebujete.
 
Cílené nakupování – dopředu si promyslete, jaké oblečení si potřebujete koupit a kolik jste ochotní do něj investovat. Svého rozhodnutí se držte a v nákupním centru nebuďte déle, než je potřebné. Investice do nadčasových kousků – například na kvalitním kabátu či kabelce v neutrálních tónech určitě nešetřete. Budete je moci nosit několik let.

Ještě jeden tip na závěr: Pokud v šatníku máte oblečení, které se v současnosti „nenosí“, rozhodně jej nevyhazujte. Některé trendy z minulosti se pořád vracejí a vy můžete mít přímo jedinečný kousek.
 
Zdroj foto: Unsplash.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !