Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak správně nosit boty na vysokém podpatku

22. 05. 2014 | Trendy
Milé dámy, přichází teplé počasí a s ním i doba krátkých sukní, které rafinovaně odhalí vaše nožky. Nechte je vyniknout v botách na vysokém podpatku, které nejen vypadají sexy, ale i krásně opticky prodlouží celkovou siluetu. Boty na podpatku můžete obout téměř ke každé příležitosti. Hodí se nejen pro formální události, ale i pro běžné nošení. Vždy vám dodají sebevědomí a navíc se v nich budete cítit přitažlivě a žensky v každé situaci.

Vysoké podpatky však nemusí být pro každého. Pokud se obáváte, že v nich nezvládnete ladnou chůzi, sáhněte v obuvnictví po botách na klínku. Chodí se v nich velice pohodlně a nositelce dodávají větší pocit jistoty. Navíc vás i po celodenním nošení večer nebolí nohy. Tento typ bot se vyrábí již od 30. let, ale svůj velký boom zažívá až v posledních letech.  A jaký typ outfitu se k nim nejlépe hodí?

Jak správně nosit boty na vysokém podpatku

K těmto botám jsou ideální kratší kalhoty, takzvané chinos, nosí se lehce ohrnuté a dávají tak vyniknout jak štíhlým kotníkům, tak botám samotným. K šatům z lehkých materiálů pak volíme spíše klínkové sandálky. Pokud vás čeká večerní party nebo divadlo, nebojte se sáhnout po jehlových podpatcích, které vám dodají větší sex-appeal. Budete si v nich připadat jako popelka, protože opticky zmenšují chodidla a přitom vám nádherně prodlouží nohy. Ideální jsou podpatky, které nemají více než 10 cm.

Nejdříve trénujte doma

Velmi vysoké podpatky jsou vhodné spíše na kratší nošení. Jaké ideální oblečení vybrat k vysokým podpatkům? Pro formálnější look volíme šaty v délce ke kolenům. Velký návrat teď slaví i pencil skirt v délce lehce pod kolena, která vykouzlí krásně ženskou siluetu a boty na vyšším podpatku k nim vypadají opravdu sexy. K botám na tzv. jehlách se nebojte nosit také skinny jeansy či elegantní široké kalhoty s vysokým pasem inspirované sedmdesátými léty.

Síla nebo tloušťka podpatků je také spíše otázkou praktičnosti než vhodnosti k určitému typu oděvu. Obecně platí, že městská móda nahrává botám na platformě a podpatkům silnějším a nižším, tenké jehly pak vytáhneme ze šatníku především na večírky, plesy a různé společenské události.

Na podpatcích vynikne celá postava, protože se v nich „nesete“ úplně jinak než při nošení nízkých bot. Chůze v nich působí sebevědoměji a více rafinovaně, samozřejmě za předpokladu, že v nich umíte správně chodit. Pokud s vysokými podpatky začínáte, zkuste si nejdřív trénovat doma. Až si budete více jistá v kramflecích, můžete v nich třeba protančit celou noc na bále se svým vysněným princem.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak správně nosit boty na vysokém podpatku:

Jak správně nosit boty na vysokém podpatku
Jak správně nosit boty na vysokém podpatku
Jak správně nosit boty na vysokém podpatku
Jak správně nosit boty na vysokém podpatku
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Podpadky dělají hezké nohy. Ale já jsem se naučila chodit na nizkém, nejlépe balerýny nebo i tenisky. Chodila jsem pěší na ozařování i chemoterapii, takže na podpatcích se potácet zhruba kilometr, to nešlo. Už na podpatku snad ani neumím, přesto, že jsou ve skříni.
Obrázek uživatelky
profil
dávám přednost pohodlnosti, tedy nižší, na platformě,...
Obrázek uživatelky
profil
Ja bych ja ráda nosila,ale mám moc velké nohy vypadalo by to blbě
Obrázek uživatelky
profil
už nenosím
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík pak ty zničené nárty....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles