Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak získat sebevědomí potřebné k životnímu úspěchu

10. 04. 2015 | Diety
-Komerční sdělení-

Položili jste si někdy otázku, co je základem úspěšné moderní ženy? Je to umění komunikace, vzdělání a především vzhled.

Dvacetiletá Veronika S. pracuje jako bankovní úřednice v jedné nejmenované bance. Je to mladá vzdělaná žena, která umí vystupovat před klienty, je neuvěřitelně pracovitá, a přesto trpí nízkým sebevědomím. Tou příčinou je její vzhled. Ne, že by to vadilo jejím klientům, ale ona sama se potřebuje cítit dobře.

Lékařská rada nad zlato


Její tělo se neustále zavodňovalo, kotníky bolestivě natékaly a způsobovaly jí potíže při chůzi. Rozhodla se vyhledat odbornou pomoc. Namísto kompletního lékařského vyšetření se dočkala strohé rady – ,,Méně jezte a cvičte!“

To se ale lehce říká a těžko dělá. Ze zaměstnání přijede domů okolo osmnácté hodiny unavená po celodenní práci a na cvičení už nemá ani pomyšlení. A držení diety? To nepřichází také v úvahu. Z něčeho přece musí energii získávat.

PROCERA

Řešením je přírodní doplněk stravy PROCERA


Na hubnoucí přípravek
Procera
narazila náhodou, když prohlížela časopis. Upoutalo ji, že se jedná o čistě přírodní doplněk stravy. Může jíst úplně normálně a zároveň hubnout! Není to sen? Tobolky tohoto přípravku obsahují účinné viskózní polysacharidy, díky kterým se po polknutí tobolky vytvoří v trávicím traktu gelová substance, která navodí pocit sytosti. Postupně tak mohou strávníci konzumovat menší porce jídla a tím pádem hubnout! Veronika na nic nečekala a vyrazila si lék koupit.

Na celkový vzhled má vliv zdravý organismus


V lékárně si magistra všimla, že má Veronika také povadlou pleť a zplihlé vlasy. Kromě Procery jí ještě doporučila přípravek ZINX, který mají zrovna ve výhodném balení. Zinx obsahuje celou řadu minerálů, vitamínů a dalších látek, které posilují imunitu, zlepšují zrak a kvalitu pokožky a vlasů. To je přesně to, co Veronika potřebuje, aby se cítila skvěle.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj