8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké jsou plavky pro rok 2010?

19. 04. 2010 | Trendy

Plavky pro tuto sezónu poznáte jednoduše, jsou elegantní, střižené tak aby lichotily vaší postavě a napomáhaly tvarování siluety, popřípadě skryly drobné nedostatky. Barvy a vzory jsou samozřejmě aktuální – pruhy, retro vzory a dokonce i sem pronikly určité detaily z let osmdesátých.


Vzory a barvy

Pokud jste si zamilovaly proužek, nemusíte se ho vzdát ani u plavek, dokonce je můžete vhodně doplnit i kšiltem se stejným vzorem. Velmi pěkně vypadají plavky s květinovým vzorem. Budete se cítit jako víla a navíc květinový vzor je trendy. S geometrickými vzory opatrně, mohly by rozšířit partie, které byste raději zúžily. Černá, ta nechybí v žádné kolekci, je elegantní, jednoduchá a navíc zeštíhluje. Zajímavě vypadá podprsenka, jež má každý díl jinak zbarvený, například jeden díl jednobarevný a druhý třeba s puntíky.

Mezi trendy barevné odstíny letos patří zářivě syté, pastelové i neutrální. Dominující tóny jsou bílá, černá, aqua, lila a nechybí ani červená.


Dvoudílné plavky

Mezi podprsenkami si vybere opravdu každá. Na výběr máte podprsenky s kosticemi nebo bez kostic, s výztuží, bez výztuže nebo s vyjímatelnou výztuží nebo byste raději měla podprsenku s košíčky push up, která dokáže zvětšit prsa až o jednu velikost. Dalšími střihovými detaily jsou trendové bikiny s trojúhelníčkovým tvarem, s vázáním za krk nebo tankiny (to jsou plavky, které mají vrchní díl v podobě topu)


Jednodílné plavky

Myslíte si, že jednodílné plavky určené na sport jsou obyčejné, jednoduché a nezajímavé. Dnes si můžete vybrat i opravdu pěkné, zajímavě střižené a překrásně zbarvené plavky na sportovní plavání. Osobně jsem si velmi zamilovala elegantní plavky, které mají výkroje na stranách a zužují pas. Pokud chcete odpoutat pozornost od zadečku a pasu, oblečte si plavky se vzorem v horní části prsou a jednobarevnou spodní částí.


Zdroj: Litex.cz


Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
starší jedině jednodílné plavky, pokud možno trošku s nohavičkami, není v nich velký výběr a bývají poněkud předražené.
Obrázek uživatelky
profil
Plavky toho skryjí velmi málo, takže spíše srážejí sebevědomí, ale vem to kozel, přece v něčem plavat musím.
Obrázek uživatelky
profil
Už jsem si objednala Smajlík těším se na léto Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
A co poslední dva modely? Tady se někdo nedodíval do konce, co? SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jen by mě zajímalo, proč plavky představují modelky a ne ženy českých tvarů. Přece nejsme jako národ samé "vychrtlinky"!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles