Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jedinečná Božská kuchařka má už druhý díl

21. 12. 2021 | Knižní tipy
Název: Božská kuchařka 2
Podtitul: od jara do zimy
Autor: Alena Kolaříková
Nakladatelství: CPRESS
Rok vydání: 11/2021
Rozměry:  170x243 mm
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 216
Cena: 499 Kč

Velký úspěch prvního dílu nakopnul autorku k sepsání pokračování, které vám nesmí chybět v knihovně kuchařek. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti.


Jedinečná Božská kuchařka má už druhý dílDozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte žádné složité postupy a hodiny v kuchyni, většinu jídel připravíte do 30 minut. Stejně jako u prvního dílu.

Pořád totiž platí, že den většiny z nás by potřeboval být nafukovací. Chceme si užívat rodinu, pracovat, ale stejně tak se chceme dobře najíst. Kde na to všechno brát čas?
Alena Kolaříková alias Bohyně kuchyně při jejím psaní čerpala z vlastního života své velké rodiny. Sama sepsala a nafotila recepty ze surovin, které máte běžně doma v lednici či ve spíži. Protože není snad nic horšího, než když chcete vařit a pro polovinu surovin musíte do specializovaného obchodu. Kdo na to má čas?

V kuchařce najdete 88 receptů na snídaně, svačiny, polévky, hlavní jídla, moučníky a domácí pečivo. Nápady, jak z jednoho základu připravit několik dalších jídel a tipy co všechno si můžete připravit ve větším množství a uchovat v mrazničce.  Praktická kuchařka, která nesmí chybět v kuchyni všech, kdo rádi vaří a často nestíhají. Testováno na dětech od 3 do 18 let.

O autorce knihy Božská kuchyně 2:


Alena Kolaříková alias Bohyně kuchyně

Chtěla být už od útlého věku spisovatelkou. Místo toho se stala účetní. S nástupem na mateřskou dovolenou tuto práci opustila a už se k ní nikdy nevrátila. Srdce jí táhlo jinam. K její největší vášni, vaření a pečení. Začala si po malých krůčcích plnit svůj sen. V roce 2000 začala psát pro ženský internetový magazín Žena-in.cz, pro který píše dodnes. K tomu si v roce 2013 založila foodblog Bohynekuchyne.cz.

Živí se tvorbou receptů nejen na blog a do jiných médií, ale také zakázkovou prací pro větší i menší potravinářské značky. Práce se stala jejím největším koníčkem, a i po dvaceti letech na ní jisto-jistě poznáte, že jí vše, co dělá baví a naplňuje. Se třemi dětmi, jedním manželem a čtyřmi kočkami žije ve vesničce Všechovice, kousek od Hranic na Moravě. Vydáním Božské kuchařky si splnila jeden ze svých snů. Druhý díl neplánovala, ale poptávka fanoušků a čtenářů ji přesvědčila a tak je na světě její další kuchařka.


Tuto knihu  Božská kuchařka 2 zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !