Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste dlouho single? Skočte do toho zase po letech po hlavě

27. 08. 2019 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Jste momentálně sami a chcete to změnit? Pouť životem je lepší ve dvou. Žít single je v mnoha ohledech sice IN, ale navždy se to určitě praktikovat nedá. Minimálně by vám bylo smutno. Alespoň tedy, pokud byste nežili aktivní společenský party život. Na druhou stranu ale můžete žít single, a zároveň si užít neustálou svobodu volby partnera. V současnosti je to ostatně trend také mezi mnoha ženami. Pojďme se nyní společně podívat na to, jak si najít partnera, jak vyznat lásku a jak zapůsobit.

Seznamujeme se


Rozhodnete-li se ke kroku si konečně někoho najít, třeba po delším vztahovém a sexuálním půstu, určitě je to dobrým prvním krokem. Ne každý je ale silný v kramflecích při seznamování naživo. Proto dnes naštěstí máme internet. Online seznamka pro single lidičky je tím pravým místem, které byste mohli zkusit. Proto neváhejte a ponořte se do nekonečných vod seznamování. Seznamování je ostatně hra a určitě vás opět začne bavit. U potenciálního partnera hledejte:

Jste dlouho single? Skočte do toho zase po letech po hlavě    • Společný náhled na život
    • Společné zájmy


Není totiž nic horšího než si s partnerem nerozumět. Na co je vám totiž partner, který je sice možná atraktivní, ale jinak si spolu nemáte co říci. Takový vztah nikdy dlouho nevydrží a hodí se spíše jako známost na jednu noc. Nedílnou součástí seznamování je vyznání lásky. K tomu zpravidla dojde v momentě až se uvidíte naživo. Přes internet je to zpravidla pouze takové prvotní laškování. Můžete se nechat inspirovat různými citáty o lásce nebo můžete zkusit být originální.


První schůzka


Chystáte se na první rande? V tom případě je určitě fajn zvolit vhodný outfit. Určitě se oblečte tak, abyste nebyla šedá myš, na druhou stranu nepřehánějte to s vyzývavostí. Stylovým doplňkem mohou být také italské kabelky. Případný nápadník tak na první pohled uvidí, že máte vkus. Však také každý gentleman chce ženu, která se pěkně obléká a dbá o svůj zevnějšek.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !